szürke harcsa

Ha kivagy a pontytól karácsonykor, ezeket a halakat edd

Míg Nyugat-Európában a legritkább esetben esznek pontyot, itthon az egyik legelterjedtebb halféle, sokan ha év közben nem is, karácsonykor készítenek valamilyen pontyból készült ételt, legyen az halászlé, rántott hal vagy épp paprikásan elkészített finomság. De ha nem szeretjük, nem muszáj pontyból készíteni ezeket a finomságokat, sok más édesvízi és tengeri halféle kerülhet az asztalra ünnepkor.

Szekeres Dóra

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos lencsefőzelék

Amikor Turós Emil kopott szakácskönyvéből főztem, mindig rácsodálkoztam, hogy évtizedekkel ezelőtt milyen ízletes ételek készülhettek. Ma már nem csodálkozom, és ha egy klasszikus ...

Párolt lila káposzta

A párolt lila káposzta remek kísérője a különféle sült húsoknak, például a kacsa elképzelhetetlen nélküle. Ezzel a recepttel könnyedén elkészítheted Te is otthon, bár tény, hogy ...