Mit főzzek ma? Tavaszi karalábéleves, krémes spenót és gyors kakaós...
Frissítő és sűrű karalábéleves vár ma titeket, amit krémes, nem menzás spenót követ, a desszert pedig gyorsan összedobható kakaós csiga.
NosaltyFrissítő és sűrű karalábéleves vár ma titeket, amit krémes, nem menzás spenót követ, a desszert pedig gyorsan összedobható kakaós csiga.
NosaltyNem semmi a mai ajánlat, ugye? Izgalmas ázsiai erőleves, krémes spenótfőzelék és gyümölcsös zabkeksz is lesz.
NosaltyA spenótfőzelék sokunk kedvence már a gyerekkor óta, nem mellesleg pedig egy olyan étel, amelyre az ínséges időkben is számíthatunk. A mi verziónk adagonként csak 350 forint. Jöhet?
NosaltyHa szeretnél valami tartalmas főételt enni, mely igazán krémes és könnyedén csúszik, akkor a legjobb, ha egy mesés főételt készítesz mára.
NosaltyKimondatlan igazság, hogy annak ellenére, hogy a főzelék a menzán egy nemszeretem dolog, attól még otthon igenis lehet finom és kívánatos étel. Lássunk erre megannyi példát, lehet választani!
NosaltyA spenótfőzelék mindenkinek mást jelent: valakinek gyermekkori traumát, majd később megszeretett ételt, valakinek örök és elvitathatatlan szerelmet. Bármilyen kapcsolatot ápolunk is vele, egy jó receptre biztosan szükségünk lesz.
Hering AndrásSűrű, kicsit vizes ízű, sötétzöld és langyos: nagyjából így nézett ki a menzai spenótfőzelék, de hogyan lehet jól készíteni? Mutatjuk!
Nábelek ZsófiElképesztően népszerű a citromfűből készült tea, de nem biztos, hogy fogyasztanod kéne. Eláruljuk, miért!
NosaltyAz erőleves, vagy más nevén csontleves, egy igazi szuperétel, amely évszázadok óta az egészségtudatos konyhák egyik alapköve. Nemcsak ízgazdag és tartalmas, hanem tele van értékes tápanyagokkal, amelyek támogatják az immunrendszert, az ízületeket és az emésztést. De mi a titka a tökéletes csontlevesnek? Hogyan érhetjük el azt a gazdag, kocsonyás állagot és mély ízvilágot? Nézzük a legfontosabb tudnivalókat és főzési trükköket!
Hering AndrásTavaly év végén Madrid, London és Doha után Budapesten is megnyitotta BiBo nevű éttermét Dani García, a három Michelin-csillaggal kitüntetett spanyol sztárséf. A Dorothea Hotel Budapestnek is otthont adó épületegyüttes tetején található rooftopbár és étterem étlapján García igyekezett a spanyol tradíciókat a magyar stílussal ötvözni, hogy a hazai és nemzetközi vendégek egyaránt új ízélményeket fedezhessenek fel a tolmácsolásában. Olvassátok Dani Garcíával készült friss interjúnkat!
Kormos LiliHa te sem szereted a büdös hagymaszagot a lakásban, akkor mindenképpen próbáld ki ezt a trükköt.
Imádják az emberek a különleges édességet, mely még a dubai csokinál is népszerűbb lehet.
Vannak, akik sok éve így csinálják, mások viszont csakis a letisztult só-bors kombóra esküsznek: és te raksz a húslevesbe ilyen fűszert? Aranyló, sőt, egészségesebb lesz tőle!
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...