13 tócsni, ha van otthon pár szem burgonyád
A tócsni működik köretként, egy kis tejföllel és sajttal, akár főételt is varázsolhatunk belőle, melyhez csupán elég egy leves.
NosaltyA tócsni működik köretként, egy kis tejföllel és sajttal, akár főételt is varázsolhatunk belőle, melyhez csupán elég egy leves.
NosaltyA röszti egy csodásan egyszerű étel, amit szinte csak krumpliból készíthetünk, különböző verziókban és alakokban. Az olajban sült, ropogós finomság reggelire, ebédre és vacsorára is tökéletes, most pedig igen különleges formában érkezik. Durva lesz!
NosaltyHa szülinapi zsúrt vagy egy felnőttesebb összejövetelt szervezünk, a szalámi biztosan terítékre kerül majd. Rengeteg finomság belsejébe, tetejére vagy tésztájába kerülhet, süthetjük, mártogathatjuk, de nyersen is használhatjuk.
NosaltySajtos-crutonos paradicsomlevessel kezdünk csütörtökön, ezt röszti követi, a sort pedig banánpite zárja.
NosaltyNagy mennyiségű, magzatfejlődést is károsító örök vegyi anyagot találtak egy 16 európai országra kiterjedő vizsgálatban. A búzaalapú termékek a legszennyezettebbek.
NosaltyA Pantone 2026-ban is kiválasztotta az év színét, ami ezúttal meglepő módon a fehér egyik árnyalata lett.
Macsuga ViktóriaTélen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.
NosaltyA kutatások azt sugallják: az emberi test hőtermelése és szabályozása az ipari forradalom óta elmozdult. Az, hogy ma jobban élünk, tisztább környezetben, kevesebb fertőzéssel és kényelmesebb körülmények között, befolyásolja a testhőnket is.
Klasszikus ízek a magyar konyha legjavából. A lebbencsleves, a velős pacalpörkölt és a somlói is magáért beszél!
A ’90-es évek konyhaszínei újra hódítanak, de most sokkal kifinomultabban, mint valaha. Mutatjuk, hogyan frissítik fel ezek az árnyalatok a konyhát úgy, hogy az egyszerre legyen modern és nosztalgikus.
Ez a tészta többszöri kísérletezés végeredménye, ez a legtökéletesebb. Évek óta ezekkel az arányokkal dolgozom. Egy nagyon jól dolgozható, rugalmas tésztát kapunk, nem ragad, nem ...
Sokan előnyben részesítik a sós rágcsálnivalókat. Én is így vagyok ezzel, mindig a sósat részesítem előnyben. Noha azért eszem édességet is!! Ez a fajta tészta egy dobozba téve, ...
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.