7 pompás pohárkrém, amit ősszel is szeretünk kanalazni
Pohárkrémekkel készültünk ma, ha valami édesre és selymesre vágynátok. Lágyak, krémesek, stílusosak.
NosaltyPohárkrémekkel készültünk ma, ha valami édesre és selymesre vágynátok. Lágyak, krémesek, stílusosak.
NosaltyA nyár slágerédessége a pohárkrém, és nem véletlenül: rengeteg finom gyümölcsöt tehetünk bele, a lágy, gazdag krém pedig olyan egyszerű alapanyagokból is készülhet, mint a tejföl. Csináljunk az alábbiak egyikéből egy nagy tálcával.
NosaltyGyors édességre vágysz? Ha van otthon egy kis mascarpone, máris számtalan lehetőséged nyílik arra, hogy édes és könnyed pohárkrémet készíts.
NosaltyA csütörtöki menü egy kiadós krémleves, hiszen egy csodás és laktató hüvelyesből készül, a főétel könnyed és spárgás, a desszert pedig krémes és egyszerű.
NosaltyEgy habkönnyű pohárkrém igazán remekül illik a karácsony utolsó napjára. Finom, gyorsan megvan, és kalóriaszegény, mert cukormentes!
NosaltyHa karácsonykor nem feltétlen szeretnél sütögetni vagy tésztát gyúrni, rittyents egy édes pohárkrémet, amit a hűtőből csak előkapsz, ha megkívánjátok!
NosaltyNagy mennyiségű, magzatfejlődést is károsító örök vegyi anyagot találtak egy 16 európai országra kiterjedő vizsgálatban. A búzaalapú termékek a legszennyezettebbek.
NosaltyA Pantone 2026-ban is kiválasztotta az év színét, ami ezúttal meglepő módon a fehér egyik árnyalata lett.
Macsuga ViktóriaTélen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.
NosaltyA kutatások azt sugallják: az emberi test hőtermelése és szabályozása az ipari forradalom óta elmozdult. Az, hogy ma jobban élünk, tisztább környezetben, kevesebb fertőzéssel és kényelmesebb körülmények között, befolyásolja a testhőnket is.
Klasszikus ízek a magyar konyha legjavából. A lebbencsleves, a velős pacalpörkölt és a somlói is magáért beszél!
A ’90-es évek konyhaszínei újra hódítanak, de most sokkal kifinomultabban, mint valaha. Mutatjuk, hogyan frissítik fel ezek az árnyalatok a konyhát úgy, hogy az egyszerre legyen modern és nosztalgikus.
Ez a tészta többszöri kísérletezés végeredménye, ez a legtökéletesebb. Évek óta ezekkel az arányokkal dolgozom. Egy nagyon jól dolgozható, rugalmas tésztát kapunk, nem ragad, nem ...
Sokan előnyben részesítik a sós rágcsálnivalókat. Én is így vagyok ezzel, mindig a sósat részesítem előnyben. Noha azért eszem édességet is!! Ez a fajta tészta egy dobozba téve, ...
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.