10 sós palacsinta, amit feltekerhetsz magadnak ebédre
Sós palacsinták gyűjteménye következik, mert ez a verzió olyan kevés figyelmet kap. Ráadásul csupa húsmentes tekercs van itt, az izgalom további fokozása érdekében. Jöhet valamelyik?
NosaltySós palacsinták gyűjteménye következik, mert ez a verzió olyan kevés figyelmet kap. Ráadásul csupa húsmentes tekercs van itt, az izgalom további fokozása érdekében. Jöhet valamelyik?
NosaltyA palacsintát mindig aktuálisan olyanra formálhatjuk, amilyenre csak szeretnénk: így természetesen az ősz ízeit is beletehetjük, beletölthetjük. Mi őszintén megvalljuk, hogy nem tudunk választani. Talán majd ti segítetek nekünk!
NosaltyA tökéletes palacsinta alapját nemcsak a technika adja, hanem bizony a jól bekevert palacsintatészta is. A mai Napi Tipp keretében azt fogjuk megnézni, hogy ez pontosan mit is jelent.
Lakos BenedekA palacsinta maga a megtestesült boldogság, kivéve persze akkor, ha nem viselkedik jól a serpenyőben, leragad, szakad, és összességében bosszúságot okoz nekünk. A mai Napi Tipp keretében a rosszalkodás mögött álló okokat vesszük majd sorra.
Lakos BenedekA Nosalty TikTok-csatornáján kukoricaoldalastól hamburgerpizzán át egészen a hagyományos dödölléig láthattok videókat. Most egy olyan klasszikust választottunk, amit mindenki ismer, a mennyei palacsintát. De akkor is tudjátok, miről beszélünk, ha azt mondom, egy hozzávalóból készítettük el nektek? Lessétek meg!
NosaltyGuszta, pufi, és gyorsan elkészülő palacsintácskák, amelyeket akár tejszínhabbal, lekvárral, juharsziruppal, porcukorral, citromkrémmel, Nutellával, banánnal, ricottával, túróval, kókusszal is ehetsz. Melyik a te párod?
NosaltyA Pantone 2026-ban is kiválasztotta az év színét, ami ezúttal meglepő módon a fehér egyik árnyalata lett.
Macsuga ViktóriaTélen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.
NosaltyLegyen még fantasztikusabb a karácsonyod, vegyél részt az ALDI egyedülálló nyereményjátékában!
HirdetésA kutatások azt sugallják: az emberi test hőtermelése és szabályozása az ipari forradalom óta elmozdult. Az, hogy ma jobban élünk, tisztább környezetben, kevesebb fertőzéssel és kényelmesebb körülmények között, befolyásolja a testhőnket is.
Klasszikus ízek a magyar konyha legjavából. A lebbencsleves, a velős pacalpörkölt és a somlói is magáért beszél!
A ’90-es évek konyhaszínei újra hódítanak, de most sokkal kifinomultabban, mint valaha. Mutatjuk, hogyan frissítik fel ezek az árnyalatok a konyhát úgy, hogy az egyszerre legyen modern és nosztalgikus.
Ez a tészta többszöri kísérletezés végeredménye, ez a legtökéletesebb. Évek óta ezekkel az arányokkal dolgozom. Egy nagyon jól dolgozható, rugalmas tésztát kapunk, nem ragad, nem ...
Sokan előnyben részesítik a sós rágcsálnivalókat. Én is így vagyok ezzel, mindig a sósat részesítem előnyben. Noha azért eszem édességet is!! Ez a fajta tészta egy dobozba téve, ...
Nem szükséges hozzá három külön piskóta, rétegezni és éjszakákat pihentetni sem kell: ez a hamis somlói pikk-pakk elkészül, de ugyanúgy hozza azt az élvezeti élményt, mint a ...