magyar éttermek

Íme a Michelin Guide által díjazott magyar éttermek teljes listája

2022. november 3-án megtartotta díjátadó eseményét a Michelin Guide, amelynek keretében rengeteg magyar étterem kapott elismerést. A világ vezető étteremkalauza most először utazta be az egész országot, hogy minden kis eldugott ékszerdobozt megtaláljon és felvegyen a listára. Ezáltal a fővároson kívül a magyar vidék és annak zseniális vendéglátóhelyei is beléphettek a rivaldafénybe, ami azt is jelenti, hogy kis hazánk még nagyobb nevet szerezhet magának a nemzetközi gasztronómia világában.

Nosalty

Már csak egy hét, és fény derül a legjobb magyar...

2005 óta minden évben sor kerül Magyarország egyik legnívósabb gasztronómiai díjátadójára, az Audi Dining Guide Év Étterme Díjátadó Gálára. Az idei eseményig már csak egy hetet kell várnunk, a várakozás végén pedig megtudhatjuk, hogy milyen minősítést kaptak a magyar éttermek az Audi kiadványában, a Dining Guide TOP100 Étteremkalauzban.

Nosalty

Ez a 7 magyar étterem lehet esélyes idén a Michelin-csillagra

Ősszel várható a világhírű Michelin-kalauz magyar vonatkozású kiadványa, a Main Cities of Europe. A hamarosan megjelenő publikációban jó eséllyel kapnak majd helyet magyar éttermek is, a Fine Dining gasztronómiai magazin összegyűjtötte azt a 7 helyet, amelyek 2021-ben jó esélyekkel indulnak a Michelin-csillagért.

Nosalty

Címlapról ajánljuk

További cikkek