Vannak bizonyos edények a konyhánkban, amelyek bizony csak egy célt szolgálnak. A kuglófforma is ilyen, pedig a süteményen túl annyi minden más is készülhetne még benne. Lássuk, micsoda!
Szomorú tud lenni, amikor kiveszed a kész sütit a sütőből, a formából azonban már nem tudod kiimádkozni. Ne ess kétségbe, az alábbi módszerrel még menthető a helyzet!
Csokis, vaníliás, mazsolás vagy narancsos – a kuglófot minden ízében, formájában és színében imádjuk, a sütéshez szükséges kuglófforma azonban nem tartozik a legolcsóbb konyhai edények közé.
Ha csak pár egyszerű alapanyagod van otthon, és csupán fél óra áll rendelkezésedre a főzésre, akkor dobj össze egy ízletes zöldséglepénykét. Az alábbi receptek olyan ínycsiklandozóak, hogy biztosan mindenki megtalálja közöttük a neki tetszőt.
A csirke örök dobogós, ha kedvenc alapanyagainkról van szó: sokan unják, sokan száraznak tartják, de csak rajtunk múlik, hogy variáljuk, mihez esszük, hogyan főzzük-sütjük. Mutatunk 7 receptvariációt a hét minden napjára, csirkével!