5 dolog a kenyéren kívül, amit bedobhatsz a pirítóba
Vannak olyan konyhai gépek, amelyek látszólag csupán egy feladatot látnak el. A kenyérpirító is ilyennek tűnhet, pedig nem csak kenyér kerülhet bele.
Lakos BenedekVannak olyan konyhai gépek, amelyek látszólag csupán egy feladatot látnak el. A kenyérpirító is ilyennek tűnhet, pedig nem csak kenyér kerülhet bele.
Lakos BenedekA konyhai kisgépek fogyóeszköznek számítanak, ha a legolcsóbb változatot vásároljuk, de hosszú évekig tartó társak, ha odafigyelünk néhány kritériumra.
NosaltyA kenyérpirító és a melegszendvicssütő a konyha két gyakran használt eszköze, takarítani viszont egyiket sem egyszerű, a beégett szennyeződéseket komoly fizikai munka árán lehet csak eltávolítani. Mutatjuk, hogyan tisztíthatod ki mindkettőt.
Masszi- Rigó CsillaItt az ideje, hogy szakíts a kenyérpirítóddal, és inkább a serpenyőben készítsd el a ropogós pirítósod.
Szász NóriTöbb mint két millió megtekintést tudhat maga mögött az a videó, amelyben egy háziasszony megmutatja, mi a titka a jó és mindig tiszta kenyérpirítónak.
NosaltyA Pantone 2026-ban is kiválasztotta az év színét, ami ezúttal meglepő módon a fehér egyik árnyalata lett.
Macsuga ViktóriaTélen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.
NosaltyLegyen még fantasztikusabb a karácsonyod, vegyél részt az ALDI egyedülálló nyereményjátékában!
HirdetésA kutatások azt sugallják: az emberi test hőtermelése és szabályozása az ipari forradalom óta elmozdult. Az, hogy ma jobban élünk, tisztább környezetben, kevesebb fertőzéssel és kényelmesebb körülmények között, befolyásolja a testhőnket is.
Klasszikus ízek a magyar konyha legjavából. A lebbencsleves, a velős pacalpörkölt és a somlói is magáért beszél!
A ’90-es évek konyhaszínei újra hódítanak, de most sokkal kifinomultabban, mint valaha. Mutatjuk, hogyan frissítik fel ezek az árnyalatok a konyhát úgy, hogy az egyszerre legyen modern és nosztalgikus.
Ez a tészta többszöri kísérletezés végeredménye, ez a legtökéletesebb. Évek óta ezekkel az arányokkal dolgozom. Egy nagyon jól dolgozható, rugalmas tésztát kapunk, nem ragad, nem ...
Sokan előnyben részesítik a sós rágcsálnivalókat. Én is így vagyok ezzel, mindig a sósat részesítem előnyben. Noha azért eszem édességet is!! Ez a fajta tészta egy dobozba téve, ...
Nem szükséges hozzá három külön piskóta, rétegezni és éjszakákat pihentetni sem kell: ez a hamis somlói pikk-pakk elkészül, de ugyanúgy hozza azt az élvezeti élményt, mint a ...