A héten már a februárt tapossuk, ez azonban nem jelenti, hogy olcsóbbak lettek az alapanyagok. Főzzünk és süssünk egészen olcsó káposztás ételeket: fejes, savanyú, kel, lila, minden jöhet!
A téli időszakban sokkal kevesebb lehetőségünk van friss zöldségekből és gyümölcsökből fedezni a napi vitaminszükségletünket, de mégis van egy évszázadok óta kedvelt alapanyagunk, amely egyrészt olcsó, könnyen elérhető, másrészt telis-tele van vitaminnal, és még az emésztésünknek is jót tesz. Ez a magyar konyha egyik alapélelmiszere: a savanyú káposzta.
Omlós és puha csirkét képzeltetek el a családi ebédhez? Akkor bizony érdemes tejben-vajban füröszteni őket a sütés előtt, hogy igazán finomak legyenek!
Kalácsot nemcsak különleges alkalmakra süthet az ember, sőt, a legjobb, ha teljesen átlagos hétköznapokra készítünk olyan kelt tésztákat, amelyek rögvest ünneppé teszik majd a reggelit, uzsonnát.
Kalácsot nemcsak különleges alkalmakra süthet az ember, sőt, a legjobb, ha teljesen átlagos hétköznapokra készítünk olyan kelt tésztákat, amelyek rögvest ünneppé teszik majd a reggelit, uzsonnát.