Még épp elcsíphetjük a piacokon a kifutóban lévő spárga utolsó csokrait – a tavaszi kincs minden évben csak rövid ideig kíséri utunkat, ezért jobb minél alaposabban kihasználni az alapanyagot. Igen, még a végeket is! Nagyot mutat a Napi Tipp.
Retró sonkás melegszendvics, banánpalacsinta és triplakókuszos-epres zabkása – csak hogy párat említsünk azokból a finomságokból, melyek az alábbi villámgyors reggelikről szóló listánkon helyet kaptak.
Nem sokára már megérkeznek a piacokra a szezon első hüvelyes zöldborsói: addig kénytelenek leszünk még várni kicsit és várakozásunkat megszépíteni egy-két mirelit zöldséges recepttel. Az alábbiak garantáltan segítenek majd!
A héten kivételesen minden nap eszünk húst, de persze bármikor kihagyhatjátok, ha úgy szeretnétek: ezúttal viszont nem a főétel, hanem a leves lesz gazdag-kiadós-húsos, hogy aztán levezessük a tele hasunkat egy zöldséggel teli főétellel és egy hozzá illő édességgel.