11 hívogató húsvéti étek és történet a szerkesztőség kedvenceiből
Lássuk a Nosalty szerkesztőségének kedvenc húsvéti fogásait!
NosaltyLássuk a Nosalty szerkesztőségének kedvenc húsvéti fogásait!
NosaltyMár hetek óta szemezhetünk a boltokban a különböző csokoládényulakkal és más figurákkal, és amennyiben még mindig nem határoztuk el magunkat egy termék mellett sem, jól jöhet majd egy kis segítség, mondjuk, az alábbi termékteszt formájában.
NosaltyEgyes élelmiszeripari szövetségek azt javasolják a fogyasztóknak, hogy még a nagy húsvéti roham előtt szerezzék be az ünnepi lakomához szükséges alapanyagokat.
NosaltyHa húsvétra nem valamilyen tömeggyártott édességgel lepnéd meg a családot, hanem finom, minőségi alapanyagokból készült finomságokkal, akkor válogass a hazai csokoládémanufaktúrák kínálatából!
Szász NóriKinder tojásokat vettek le a brit boltok polcairól, mert szalmonellával összefüggő megbetegedést okozhatnak. A visszahívás más országokat is érinthet.
NosaltyNyakunkon a húsvét, a csokinyulak és csokitojások viszont már hetek óta sorakoznak az áruházak polcain, a választék pedig szinte végtelen - de hogy válasszuk ki a legfinomabbat?
Nábelek ZsófiProbléma akadt a Penny saját márkás sörének visszaváltásával, ugyanis az Adelskronen sörös dobozokat nem fogadták be az automaták. Úgy látszik, a kialakult helyzetet végül sikerült orvosolni.
NosaltyNagy mennyiségű, magzatfejlődést is károsító örök vegyi anyagot találtak egy 16 európai országra kiterjedő vizsgálatban. A búzaalapú termékek a legszennyezettebbek.
NosaltyA Pantone 2026-ban is kiválasztotta az év színét, ami ezúttal meglepő módon a fehér egyik árnyalata lett.
Macsuga ViktóriaA kutatások azt sugallják: az emberi test hőtermelése és szabályozása az ipari forradalom óta elmozdult. Az, hogy ma jobban élünk, tisztább környezetben, kevesebb fertőzéssel és kényelmesebb körülmények között, befolyásolja a testhőnket is.
Klasszikus ízek a magyar konyha legjavából. A lebbencsleves, a velős pacalpörkölt és a somlói is magáért beszél!
A ’90-es évek konyhaszínei újra hódítanak, de most sokkal kifinomultabban, mint valaha. Mutatjuk, hogyan frissítik fel ezek az árnyalatok a konyhát úgy, hogy az egyszerre legyen modern és nosztalgikus.
Ez a tészta többszöri kísérletezés végeredménye, ez a legtökéletesebb. Évek óta ezekkel az arányokkal dolgozom. Egy nagyon jól dolgozható, rugalmas tésztát kapunk, nem ragad, nem ...
Sokan előnyben részesítik a sós rágcsálnivalókat. Én is így vagyok ezzel, mindig a sósat részesítem előnyben. Noha azért eszem édességet is!! Ez a fajta tészta egy dobozba téve, ...
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.