11 hívogató húsvéti étek és történet a szerkesztőség kedvenceiből
Lássuk a Nosalty szerkesztőségének kedvenc húsvéti fogásait!
NosaltyLássuk a Nosalty szerkesztőségének kedvenc húsvéti fogásait!
NosaltyMár hetek óta szemezhetünk a boltokban a különböző csokoládényulakkal és más figurákkal, és amennyiben még mindig nem határoztuk el magunkat egy termék mellett sem, jól jöhet majd egy kis segítség, mondjuk, az alábbi termékteszt formájában.
NosaltyEgyes élelmiszeripari szövetségek azt javasolják a fogyasztóknak, hogy még a nagy húsvéti roham előtt szerezzék be az ünnepi lakomához szükséges alapanyagokat.
NosaltyHa húsvétra nem valamilyen tömeggyártott édességgel lepnéd meg a családot, hanem finom, minőségi alapanyagokból készült finomságokkal, akkor válogass a hazai csokoládémanufaktúrák kínálatából!
Szász NóriKinder tojásokat vettek le a brit boltok polcairól, mert szalmonellával összefüggő megbetegedést okozhatnak. A visszahívás más országokat is érinthet.
NosaltyNyakunkon a húsvét, a csokinyulak és csokitojások viszont már hetek óta sorakoznak az áruházak polcain, a választék pedig szinte végtelen - de hogy válasszuk ki a legfinomabbat?
Nábelek ZsófiHogyha a szem a lélek tükre, a bőr valószínűleg az egészségé. Számtalan olyan egészségügyi probléma és betegség van, amit az arcbőrünk alapos vizsgálatával könnyedén felismerhetünk.
Kremmer MagdiSzégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!
Rosanics PetraA Krúdy-év emlékezetes volt. 2013-ban reflektorfénybe került Óbuda vendéglátása, az ihletadó pedig az író születésének 135. és halálának 80. évfordulója volt. Ekkor még több legendás hely működött a Krúdy-negyedben: egy évre rá zárt be a Lajos utcai Régi Sipos Halászkert, aztán a Mókus Söröző, majd a Fő téri Új Sipos is. A kultikus vendéglői negyed fénye mára kissé elhalványult, pedig most is van hová mennünk, ha egy kis vendéglői nosztalgiára vágyunk. 5 jó helyet ajánlunk Óbuda szívében!
NosaltyA mai menü tele lesz olyan fogásokkal, melyben helyet kapnak a tavasz csodás alapanyagai.
Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?
A görögdinnye az egyik legkedveltebb gyümölcs, de vannak, akik jobb, ha módjával és óvatosan fogyasztják.