Azonnal vidd ki a szemetet, ha ezt a 4 élelmiszert...
Egy átlagos háztartásban viszonylag gyorsan cserélődnek a szemetesben a zsákok, mégis van néhány eset, amikor még a szinte üres kukát is érdemes kivinni.
NosaltyEgy átlagos háztartásban viszonylag gyorsan cserélődnek a szemetesben a zsákok, mégis van néhány eset, amikor még a szinte üres kukát is érdemes kivinni.
NosaltyMinden év júliusában sor kerül a Műanyagmentes Július kihívásra, amelynek keretében mindannyian egy kicsit többet tehetünk a bolygóért, tanulhatunk, tájékozódhatunk. Persze senki nem állítja, hogy ez egy egyszerű folyamat, még a legtudatosabbaknak is jól jöhet egy-két tanács. Most a Rakun Dobozközösség listázott 5+1 tippet, amelyek könnyen beilleszthetőek a mindennapokba, mégis nagy hatással vannak az életünkben jelen lévő műanyag mennyiségére.
NosaltyAzt talán már most is tudjuk, hogy sok mindent kidobunk a konyhában, amit nem kéne. Azonban ha ez alatt csak az ételmaradékokat értjük, akkor itt az ideje, hogy szélesítsük kissé a maradékmentés körét. Főzzünk hulladékokkal!
Lakos BenedekA fáradt olaj elkerülhetetlen velejárója az otthoni főzésnek, viszont sokan nem tudják, hogy mit kezdjenek vele. Ha rossz helyre öntjük, rendkívül sokat ártunk a környezetnek. Segítünk, hogy könnyebb legyen tájékozódni.
Karsai RoniÚjrahasznosítás a divat jegyében: egy olasz házaspár a legújabb trendeknek megfelelő táskákat készít hulladékból.
Masszi- Rigó CsillaProbléma akadt a Penny saját márkás sörének visszaváltásával, ugyanis az Adelskronen sörös dobozokat nem fogadták be az automaták. Úgy látszik, a kialakult helyzetet végül sikerült orvosolni.
NosaltyNagy mennyiségű, magzatfejlődést is károsító örök vegyi anyagot találtak egy 16 európai országra kiterjedő vizsgálatban. A búzaalapú termékek a legszennyezettebbek.
NosaltyA Pantone 2026-ban is kiválasztotta az év színét, ami ezúttal meglepő módon a fehér egyik árnyalata lett.
Macsuga ViktóriaA kutatások azt sugallják: az emberi test hőtermelése és szabályozása az ipari forradalom óta elmozdult. Az, hogy ma jobban élünk, tisztább környezetben, kevesebb fertőzéssel és kényelmesebb körülmények között, befolyásolja a testhőnket is.
Klasszikus ízek a magyar konyha legjavából. A lebbencsleves, a velős pacalpörkölt és a somlói is magáért beszél!
A ’90-es évek konyhaszínei újra hódítanak, de most sokkal kifinomultabban, mint valaha. Mutatjuk, hogyan frissítik fel ezek az árnyalatok a konyhát úgy, hogy az egyszerre legyen modern és nosztalgikus.
Ez a tészta többszöri kísérletezés végeredménye, ez a legtökéletesebb. Évek óta ezekkel az arányokkal dolgozom. Egy nagyon jól dolgozható, rugalmas tésztát kapunk, nem ragad, nem ...
Sokan előnyben részesítik a sós rágcsálnivalókat. Én is így vagyok ezzel, mindig a sósat részesítem előnyben. Noha azért eszem édességet is!! Ez a fajta tészta egy dobozba téve, ...
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.