Házi bonbonok karácsonyra
Görgessük, formázzuk kedvünkre ezeket az édes, házi bonbonokat karácsonyra! Csokoládés, kókuszos, az ünnep összes ízében fellelhető variációt hoztunk nektek!
NosaltyGörgessük, formázzuk kedvünkre ezeket az édes, házi bonbonokat karácsonyra! Csokoládés, kókuszos, az ünnep összes ízében fellelhető variációt hoztunk nektek!
NosaltyBár esztétikailag nem a legszebb látvány, de valljuk be, a szaloncukorban az a legjobb, amikor leehetjük a karácsonyfáról. Az ünnep jelképévé vált kis bonbonokból egyre különlegesebb ízek jelennek meg a bolti kínálatban, de ne feledkezzünk meg arról, hogy legtöbbjük otthon is könnyedén elkészíthető.
NosaltyAz ünnepek előtt talán sokkal többször találjuk magunkat abban a helyzetben, hogy csokimázat kell készítenünk. A különböző aprósütemények és bonbonok bevonása néha körülményes lehet, persze csak akkor, ha nem fogadjuk meg a Napi Tipp tanácsait.
Lakos BenedekKívül kakaópor, kókuszreszelék, tört mogyoró vagy roppanós csokiréteg, belül pedig a legdekadensebb, legkrémesebb trüffel: ezek a bonbonok és golyók egyszerűen elkészülnek, és még egyszerűbben el is tűnnek.
NosaltyMi lenne, ha idén nem tömegtermék, hanem házi készítésű szaloncukrok díszítenék a fádat? Nem nagy erőfeszítés, megígérjük, próbáld ki!
GrétiHangolódjunk együtt az ünnepekre! Idén decemberben a Nosalty Adventi Kalendáriumban 24 napon keresztül csoki helyett egy-egy receptet, konyhai ötletet vagy gasztroprogramot találtok majd az oldalunkon. Nyitogassátok velünk az online naptár ablakait, izgalmas és hasznos dolgokat rejtettünk mögéjük!
NosaltyA bonbonkészítés nem a legegyszerűbb műfaj, de nem is ördöngösség. Most megmutatjuk nektek, hogyan alkothattok igazán szépeket otthon...és ezután tuti lecserélitek majd a bolti változatokat! (x)
HirdetésNagy mennyiségű, magzatfejlődést is károsító örök vegyi anyagot találtak egy 16 európai országra kiterjedő vizsgálatban. A búzaalapú termékek a legszennyezettebbek.
NosaltyA Pantone 2026-ban is kiválasztotta az év színét, ami ezúttal meglepő módon a fehér egyik árnyalata lett.
Macsuga ViktóriaTélen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.
NosaltyA kutatások azt sugallják: az emberi test hőtermelése és szabályozása az ipari forradalom óta elmozdult. Az, hogy ma jobban élünk, tisztább környezetben, kevesebb fertőzéssel és kényelmesebb körülmények között, befolyásolja a testhőnket is.
Klasszikus ízek a magyar konyha legjavából. A lebbencsleves, a velős pacalpörkölt és a somlói is magáért beszél!
A ’90-es évek konyhaszínei újra hódítanak, de most sokkal kifinomultabban, mint valaha. Mutatjuk, hogyan frissítik fel ezek az árnyalatok a konyhát úgy, hogy az egyszerre legyen modern és nosztalgikus.
Ez a tészta többszöri kísérletezés végeredménye, ez a legtökéletesebb. Évek óta ezekkel az arányokkal dolgozom. Egy nagyon jól dolgozható, rugalmas tésztát kapunk, nem ragad, nem ...
Sokan előnyben részesítik a sós rágcsálnivalókat. Én is így vagyok ezzel, mindig a sósat részesítem előnyben. Noha azért eszem édességet is!! Ez a fajta tészta egy dobozba téve, ...
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.