Így lesznek mindig frissek és bokrosak a fűszernövényeid
Imádod a friss fűszernövényeket? Szeretnéd, hogy egész évben egészségesek, hajtásoktól duzzadóak legyenek? Akkor tegyél meg értük pár dolgot már tavasszal!
NosaltyImádod a friss fűszernövényeket? Szeretnéd, hogy egész évben egészségesek, hajtásoktól duzzadóak legyenek? Akkor tegyél meg értük pár dolgot már tavasszal!
NosaltyNem túl hosszú életű a mikulásvirágod? Mondhatni, egy hét után már egy darab levele sincs? Elkeseredni nem szabad, válassz más alternatívát. Segítünk, hogy mit!
Németh OrsiTudtad, hogy nem kell a brokkolit rózsáira szedni ahhoz, hogy vajpuhára tudd főzni őket? Ha nem, akkor most lerántjuk a leplet egy szuper trükkről, amit tuti imádni fogsz!
NosaltyHa azt hisszük, hogy már minden oldaláról megismertük a fokhagymát, meglepetés vár ránk. Ugyanis van egy olyan része a zöldségnek, amit eddig elhanyagoltunk. A Napi Tipp pedig meg is mutatja, melyik az.
Lakos BenedekNem kell akkora truvájra gondolni, ha szeretnénk kicsit elegánsabb, luxibb kinézetet csempészni konyhánkba. Pár simítás, egy-két újdonság is csodákra képes.
Brecz JuditA mindennapi rohanásban csak kevesen gondolunk bele abba, hogy milyen nagy mértékben befolyásolják étkezési szokásaink a májunk működését. Érdemes odafigyelni rájuk, ugyanis idővel akár maradandó károsodáshoz vagy betegséghez is vezethetnek. Íme, három olyan étkezési szokás, ami károsítja a májat – és egy, ami segít elkerülni a bajt.
Ötven éves kor fölött különösen érdemes odafigyelni ennek a vitaminnak a pótlására.
Egy nem mindennapi menüt álmodtunk meg neked mára: fenséges palacsintaleves, klasszikus fasírt és csokiöntetes menzás piskóta kényezteti az ízlelőbimbóidat.