Mit főzzek ma? Olasz esküvői leves, tortellinisaláta és rétesrózsa a...
A mai menü egy kicsit ünnepi és elegáns, hogy megtiszteljük a hétvégét.
NosaltyA mai menü egy kicsit ünnepi és elegáns, hogy megtiszteljük a hétvégét.
NosaltyGyönyörű, őszies színeket öltött gombóclevessel kezdünk, majd folytatjuk egy duci sajtos-spenótos töltött combbal, a sort pedig egy szilvás-csokis cukrászremekkel zárjuk.
NosaltyIgazi húsos menüvel készültünk nektek mára, amit egy mennyei két hozzávalós süteménnyel vezetünk majd le.
NosaltyHa kedved támadt egy kicsit nosztalgiázni, akkor itt az ideje, hogy összedobj egy fergeteges gombóclevest! Szuper egyszerű és kiadós levesekről van szó, így biztosan imádni fogod őket!
NosaltyA mai menü igazán tartalmas lesz, így érdemes minden fogásból csak egy maréknyit enni, nehogy a desszertnek már ne jusson hely.
NosaltyHúsgombócleves főtt ma nálunk a fazékban, amelyet nem más követ, mint pár trükkös cheetosbundás csirkemellcsík, a desszert pedig retró töltött zsömle. Hibátlan trió!
NosaltyEgy gazdag leves önmagában is kiváló ebéd lehet, persze még nagyobb lesz az élmény, ha a tányérunkban galuskát, nokedlit, gombócot vagy más tésztakíséretet találunk. Gombócból nincs olyan, hogy sok!
NosaltyMost, hogy lassan fagypont alá esnek az éjszakák, a nappalok pedig egyre rövidülnek, melegítsük fel magunkat egy kiadós, laktató, minden jóval teli levessel. Az alábbi recept egyenesen Erdélyből származik, és egész biztosan elnyeri majd a tetszéseteket.
Hering AndrásA levesek amúgy is nagyon finomak, de akkor a legfinomabbak, ha dugig tele vannak pakolva minden jóval. Jöhetnek zöldségek, hús, galuskák és tészták, szóval minden, ami csak eszünkbe jut. Így mégiscsak jobb, nem?
NosaltyA mai menüvel adunk az ízlelőbimbóknak, az biztos, de a lehető legjobb értelemben, ne féljetek!
NosaltyMai ajánlatunk egy tartalmas leves után két könnyedebb fogás lesz, de ne izgulj, így is jóllaksz majd a sor végére!
NosaltyHa valami különleges menüre vágysz, a mai napot neked ajánljuk: a leves olasz, a főétel a legkülönlegesebb fűszertől tökéletes, a desszert pedig ezúttal görögös!
NosaltyMég elég hideg van ahhoz, hogy egy forró leves jólessen a szabadban töltött idő után. Ezek a klasszikusok garantáltan felmelegítenek, ráadásul magukban is elég laktatóak.
NosaltyA mai menü csodás meglepetéseket tartogat, amibe nem akármilyen melengető leves, sós rétes és fanyar édesség került.
NosaltyA bodza szezonja máris megérkezett, alig vártuk! Nézzük milyen sokoldalú ez az alapanyag, és mennyi finom fogás, étel és ital készíthető belőle!
NosaltyKerüljön az asztalra egy klasszikus orjaleves, egy tepsi isteni rakott cukkini darált hússal és egy nagy adag diós csiga.
NosaltyA szemfülesebb természetjárók Királyhegyes közelében találkozhatnak az új növénnyel.
NosaltyEgy friss kutatásból kiderült, hogy cseppet sem veszélytelen az otthonfőzés.
A mai menüben két tartalmas, magyaros fogást falatozunk, mely után egy könnyed édességet fogyasztunk.
A forrólevegős sütőben elkészíthető halas fogásokat nemcsak azért szeretjük, mert gyorsan elkészülnek, hanem azért is, mert egyszerűen ellenállhatatlanul finom lesz az ízük. Nem hiszed? Akkor készítsd el otthon ezeket a finomságokat!