Ezekre a dolgokra sokkal jobban kell figyelnünk a fűtési szezonban
A fűtési szezon nemcsak a pénztárcánkra jelent veszélyt, de az otthonunkra is. Nézzük, mire kell figyelnünk, amíg fűtjük a lakást!
NosaltyA fűtési szezon nemcsak a pénztárcánkra jelent veszélyt, de az otthonunkra is. Nézzük, mire kell figyelnünk, amíg fűtjük a lakást!
NosaltyVannak, akik mezítláb, egy szál rövidujjúban is elvannak otthon télen, vannak pedig, akik egy azonos hőmérsékletű lakásban kötött zokniban is dideregnek. Vajon mi számít ideális hőmérsékletnek télen, fűtési szezonban az Otthon Tipp szerint?
NosaltyEszméletlen mennyiségű embert érintene Magyarországon a gázzal való fűtés betiltása, lássuk, mit gondolnak az európai uniós kezdeményezésről a szakértők.
NosaltyA mostani rezsiárak mellett teljesen érthető, ha minél később szeretnéd bekapcsolni a fűtést. Otthon tippünk segít, hogy hatékonyan benn tartsd a meleget.
NosaltyIdén mivel tudunk hatékonyan hűteni? Vagy inkább fűteni? Most kiderül, hogy mely légkondicionálók a legjobbak erre.
NosaltyNem kicsit dobja meg a rezsiszámlát az őszi-téli fűtésszezon, segítsünk magunkon ezekkel a trükkökkel!
NosaltyA bélrendszer a szakértők szerint az "új agy", így érdemes rá kiemelten figyelni, hiszen az immunrendszerünk mellett gyakorlatilag mindenre hatással van, nem csak emésztésünkre.
NosaltyEgészen meghökkentő kinézetű spárgatorta készült a Nosalty, ezen belül is Flóra konyhájában, megkoronázva ezzel tavaszi zöldséghercegnőnk szezonját. Gyorsított, leveles tésztás quiche-szerű tojásos-sajtos alapból meredeznek a blansírozott-sült spárgák, ráadásul viszonylag gyorsan el is készülhetünk a recepttel!
NosaltyMost pedig közelebbről is megismerkedhetsz a lencsék négy fő típusával, és azt is eláruljuk, hogyan tudod őket felhasználni.
Szász NóriNézzük, mire érdemes figyelni csirkehúsvásárláskor, hogy semmiképpen ne kerüljön a kosarunkba romlott élelmiszer.
A lazac igazi szuperélelmiszernek számít, azonban nem ez az egyetlen halfajta, amelyik tele van hasznos tápanyagokkal.
A csirke örök dobogós, ha kedvenc alapanyagainkról van szó: sokan unják, sokan száraznak tartják, de csak rajtunk múlik, hogy variáljuk, mihez esszük, hogyan főzzük-sütjük. Mutatunk 7 receptvariációt a hét minden napjára, csirkével!