Íme a trükk, ami egyben tartja a rántott sajtot sütés...
Minden otthoni séfnek megvan a saját trükkje a sajtbundázásra, ám nem minden esetben működnek ezek megfelelően. Most mutatunk egy olyan technikát, amely sosem fog cserben hagyni.
NosaltyMinden otthoni séfnek megvan a saját trükkje a sajtbundázásra, ám nem minden esetben működnek ezek megfelelően. Most mutatunk egy olyan technikát, amely sosem fog cserben hagyni.
NosaltyNapi Tipp: Rengeteg időt spórolhatsz ezzel a trükkel, de ami a legjobb, hogy a felmelegített rizs íze szinte teljesen ugyanolyan lesz, mint a frissé.
NosaltyÁtsült-e megfelelően a hús? Ez az örök kérdés, ami még egy tapasztalt szakácsot is elbizonytalaníthat. Mutatunk most 4 tippet, amik valóban segíteni fognak eldönteni, hogy elkészült-e már a hús.
NosaltyBemutatták a 2022-es év legtrendibb TikTok gasztrovideóit, amikben rengeteg különleges és szemkápráztató fogás szerepel, így is nem kérdés, hogy sok ötlettel gazdagodhatunk belőlük.
NosaltyGordon Ramsay mindig tud újat mutatni, ha főzésről van szó. A kritikus angol séf most elárulta titkát, amitől még ropogósabb és ízletesebb lesz a krémlevesekhez is tökéletes pirított kenyérkocka.
Masszi- Rigó CsillaNéhány konyhai feladathoz teljesen felesleges drága kütyüket vásárolni, hiszen elég csupán a puszta kezünk ahhoz, hogy kitűnő munkát végezzünk. Ha a tojás szétválasztásáról van szó, egészen olcsó praktikákat érdemes alkalmazni.
NosaltyMost olyan bombabiztos, szakácsok által kipróbált főzési tippeket adunk, amelyekkel tényleg minden falat finomabb lesz. Következzenek a könnyen megjegyezhető, egyszerű trükkök.
Szekeres DóraSokszor egy eszköz vagy módszer kreatív és meglepő használata, egy apró változtatás a rutinokban új szintre emelheti a főzést. Mutatunk pár tippet, mitől lesz még finomabb az étel.
Szekeres DóraSokan meg sem mozdulnak a kedvenc fitneszapplikációjuk nélkül. Most viszont úgy tűnik, nem is annyira hasznosak, mint gondoltuk – különösen akkor, ha a motivációról van szó.
Szabó AnnaEzen a hétvégén nem töltünk majd kevés időt a konyhában, mert a rakottasok és a kelt tésztás csigák is igényelnek némi pepecsmelót, de ha kinézünk az ablakon, annyira nem is bánjuk.
NosaltyKlasszikus ízek a magyar konyha legjavából. A lebbencsleves, a velős pacalpörkölt és a somlói is magáért beszél!
NosaltyA kutatások azt sugallják: az emberi test hőtermelése és szabályozása az ipari forradalom óta elmozdult. Az, hogy ma jobban élünk, tisztább környezetben, kevesebb fertőzéssel és kényelmesebb körülmények között, befolyásolja a testhőnket is.
Klasszikus ízek a magyar konyha legjavából. A lebbencsleves, a velős pacalpörkölt és a somlói is magáért beszél!
Sok gyümölcs héja sajnos a kukában végzi, pedig gyakran ezek a részei a gyümölcsnek a leggazdagabbak tápanyagokban. Íme öt gyümölcs, amelynek a héja ehető, és akár a táplálkozásunkat is gazdagíthatja.
Ez a tészta többszöri kísérletezés végeredménye, ez a legtökéletesebb. Évek óta ezekkel az arányokkal dolgozom. Egy nagyon jól dolgozható, rugalmas tésztát kapunk, nem ragad, nem ...
Sokan előnyben részesítik a sós rágcsálnivalókat. Én is így vagyok ezzel, mindig a sósat részesítem előnyben. Noha azért eszem édességet is!! Ez a fajta tészta egy dobozba téve, ...
A kolozsvári töltött káposzta nem csak karácsonykor esik ám jól...