Most kiderül, hogy ismered-e az összes babfajtát
12 000 éve fogyasztja az ember a babot, amiből rengeteg fajta létezik. Vegyük sorra a világszerte kedvelt hüvelyes változatait!
Nosalty12 000 éve fogyasztja az ember a babot, amiből rengeteg fajta létezik. Vegyük sorra a világszerte kedvelt hüvelyes változatait!
NosaltySzívesen főznél együtt Steiner Kristóffal? Most itt a lehetőség, a Nosalty és a Knorr közös élményfőzésein ugyanis élőben főzhetsz együtt a sztárokkal, ráadásul még otthonról sem kell kimozdulnod, online csatlakozhatsz! Tarts velünk és Kristóffal 2021.11.20-án, görgess a részletekért! (x)
HirdetésNe dőljünk be egyszerű külsejének, a fehérjedús bab igenis rengeteg mindent tud. Széleskörűen használhatjuk a konyhában, legyen szó levesről, előételről vagy salátáról. Elő a konzervekkel, indulhat a főzés!
NosaltyNem vall bénaságra, ha konzervbabot használsz, mert lehetnek gyorsan megoldásra váró konyhai szituációk az életedben, de ha egyszer kipróbálod a saját főzetű fekete babot és lencsét, rájössz, mennyire egyszerű az elkészítésük, és többé már nem akarsz másikat.
GrétiMegadjuk a módját az év végi ünneplésnek, és rumos bólé, lencsefőzelék, korhelyleves és malacsült is készül nálunk töltött tojással, utána viszont jó pár napig (vagy akár egész januárban) húsmentes ételek kerülnek asztalunkra! BUÉK!
NosaltyAmikor bekapcsol a fűtés, a lakás levegője szinte észrevétlenül kiszárad. A párásító segít, de csak akkor, ha jó helyre teszed. Otthon Tippünk megmutatja, hol van igazán értelme.
Németh OrsiLehet variálni a receptúrát, kipróbálni más nemzetek lencsés ételeit, esetleg vörös lencsére váltani, mi azonban most a magyaros, barna lencséből készült főzeléknél maradunk, és megmutatjuk, mi az az alapanyag és az a pár egyszerű tipp, melyek nélkül nem lesz az igazi a lencsefőzelékünk.
Brecz JuditA magas koleszterinszintet nem a zsíros ételek okozzák, annak ellenére, hogy nagyon sokak fejében ez a tévhit él. Táplálkozási szakértő osztja meg gondolatait a magas koleszterinszint okairól.
Sokan automatikusan a szupermarketek polcainak mélyére nyúlnak, mert biztosra veszik, hogy ott frissebb, hosszabb szavatosságú árut találnak. Bár ez elsőre logikusnak tűnhet, a szokás több kellemetlenséget és rejtett következményt hordoz, mint gondolnánk.
A Lidl Magyarország Kft. a Nemzeti Kereskedelmi és Fogyasztóvédelmi Hatósággal együttműködve elővigyázatosságból visszahívta egy népszerű termékét a boltok polcairól.
A kolozsvári töltött káposzta nem csak karácsonykor esik ám jól...
Amikor Turós Emil kopott szakácskönyvéből főztem, mindig rácsodálkoztam, hogy évtizedekkel ezelőtt milyen ízletes ételek készülhettek. Ma már nem csodálkozom, és ha egy klasszikus ...
A klasszikus korhelyleves valójában inkább egy kiadós főétel, mint egy leves: a savanyú káposztából főzött kolbászos fogás a magyar konyhaművészet egyik ismert és népszerű étele. ...