Élményfőzés Steiner Kristóffal – készíts vele tacot feketebabpürével, sült zöldségekkel és salsával, élőben!

Szívesen főznél együtt Steiner Kristóffal? Most itt a lehetőség, a Nosalty és a Knorr közös élményfőzésein ugyanis élőben főzhetsz együtt a sztárokkal, ráadásul még otthonról sem kell kimozdulnod, online csatlakozhatsz! Tarts velünk és Kristóffal 2021.11.20-án, görgess a részletekért! (x)

Legtöbben tudatában vagyunk annak, mennyire fontos az, milyen ételt választunk, és hogy a jelenben meghozott döntéseink, választásaink a jövőnket is befolyásolják. A „jó ételek” fogyasztása elengedhetetlen a hosszabb, egészségesebb élethez. De amit (t)eszünk, nemcsak a saját jövőnk szempontjából fontos, hanem bolygónkra is hatással lehet.

Az elfogyasztott élelmiszereink 75 százalékát mindössze 12 növény- és 5 állatfaj teszi ki. Ha ilyen kevés fajta ételt eszünk újra és újra, azzal egyrészt kihagyunk sok finom ízt és tápanyagot a táplálkozásunkból, másrészt rossz hatással lehetünk a növénytermesztéshez szükséges talajra is.

A közös élmények összehozzák az embereket, egy hangulatos közös főzés pedig különösen erős közösségkovácsoló hatással bírhat. A Nosalty és a Knorr Élményfőzéssel egybekötött sorozatában most úgy főzhetsz együtt, élesben a hazai gasztronómiai élet kedvelt arcaival, hogy még otthonról sem kell kimozdulnod, , online csatlakozhatsz számítógépedről vagy mobiltelefonodról.

Élményfőzés Steiner Kristóffal – készíts vele tacot feketebabpürével, sült zöldségekkel és salsával, élőben!

Főzz együtt Steiner Kristóffal!

Tarts velünk 2021. november 20-án, amikor mindannyiunk Kristófja, az újságíró, szerkesztő, író, műsorvezető és gasztroblogger osztja meg a nézőkkel 2008 óta szerzett vegán tapasztalatait. Készítsetek vele tacot feketebabpürével, sült zöldségekkel és salsával! Kristóf vegán receptjeit mindig az ételek és az élet szeretete inspirálja, multikulturálisak, vegánok, de egyúttal bárki által könnyedén kivitelezhetők. Ahogy ő nyilatkozta negyedik szakácskönyve kapcsán:

A mi receptjeink elsősorban módszereket és ötleteket mutatnak be, kőbe vésett receptúrák helyett.

Kik főznek nálunk?

  • Gáspár Bea (2021. október 23.) – Hajdinás kölesfasírt zöldfűszeres mártogatóssal
  • Fancsikai Eszter (2021. november 6.) – Kókusztejes vegán harira
  • Sztarenki Dóri (2021. november 13.) – Céklás rizottó fűszeres, diós morzsával
  • Steiner Kristóf (2021. november 20.) – Taco feketebabpürével, sült zöldségekkel és salsával
  • Sass Dani (2021. november 27.) – Hagymás sültbrokkoli-krémleves

Tegyünk egy lépést az egészségesebb élet felé! Az Élményfőzésekre szombatonként kerül sor, kiválasztott szakácsod workshopjára legkésőbb az adott hét hétfőjéig tudsz jelentkezni, tehát ha Steinfer Kristóf élményfőzésére jelentkeznél, részvételi igényedet november 15. hétfőig tudod leadni.

Egy Élményfőzés ára 9900 forint, mely tartalmazza az alapanyagokkal teli csomagot és annak szállítási költségeit, valamint a linket, mellyel csatlakozhatsz a videóchathez. Szívesen csatlakoznál az összes Élményfőzéshez? Jelentkezz mind az 5 alkalomra 4 áráért 20%-os kedvezménnyel most 39 600 forintért!

Tudj meg még többet az Élményfőzés a jövő élelmiszereivel további eseményeiről itt!

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top 5 sütemény húsvétra, amivel kevés a munka

A klasszikusok mellett minden ünnepnek szüksége van olyan receptekre, amelyek hipp-hopp összedobhatóak, hogy ne kelljen a fél életünket a konyában eltöltenünk. Jöjjön most a top 5 sütemény húsvétra, ami tökéletesen beleillik ebbe a kategóriába!