Néha van olyan, hogy az ember annyira megkívánja az erőset, hogy bármit megtenne érte. Jöjjenek most a legfinomabb csípős fogások, melyek gyorsan elkészülnek.
Biztos sokan jártunk már így: azt hittük, hogy kevés erős paprikát tettünk az ételbe, a kóstolásnál azonban kiderült, hogy egy kicsit túltoltuk a dolgot. Ahhoz, hogy ne robbanjon le a fejünk, és ne kelljen az egész fazék tartalmát kiönteni, kövessük a lenti enyhítő trükkök egyikét.
Még a legjobbakkal is megeshet, hogy hirtelen penésszel találják szembe magukat a hűtőszekrényben. Szerencsére akad megoldás erre a bosszantó problémára, amit meg is mutatunk legújabb Otthon Tippünkben!
A csirke örök dobogós, ha kedvenc alapanyagainkról van szó: sokan unják, sokan száraznak tartják, de csak rajtunk múlik, hogy variáljuk, mihez esszük, hogyan főzzük-sütjük. Mutatunk 7 receptvariációt a hét minden napjára, csirkével!