11 brutálisan finom burgonyás pogácsa szilveszterre
Pogiból bármennyi jöhet az ünnepekkor, ugye? Ne hagyjuk ki a sorból a burgonyás pogácsákat sem! Ezek a variációk könnyen belopják magukat a szívekbe!
NosaltyPogiból bármennyi jöhet az ünnepekkor, ugye? Ne hagyjuk ki a sorból a burgonyás pogácsákat sem! Ezek a variációk könnyen belopják magukat a szívekbe!
NosaltyPogácsát nem csak ünnepi alkalmakkor vagy vendégváráskor lehet készíteni. Készüljön most „csak úgy”!
NosaltyFavágó leves, gnocchi, rakott krumpli, krémleves, tört burgonya, tócsni...csak pár azokból az egészen olcsón kihozható receptekből, amelyeket a következő hétre ajánlunk. Mindbe krumplit raktunk!
NosaltyJöhet egy finom krumplis pogácsa? Esetleg egy ropogós samosát ennél, vagy kipróbálnád a világ legjobb sajtgolyóját? Akkor figyelj, mert összeszedtük a legjobb burgonyás ropogtatnivalókat!
NosaltyÓ azok a nagyiféle krumplis pogácsák! Csak úgy fogytak, ki sem hűltek még a tepsin. Nosztalgiázzunk!
NosaltyA pogácsával egy nagy baj van, hogy nehéz egy darabnál megállni. Engedd most meg magadnak, hogy egynél több is lecsússzon!
NosaltyA burgonya fenséges ízzel spékeli meg a klasszikus pogácsát. Teltebb, gazdagabb krumplis változataidhoz most egy kis útmutatóval jövünk. Íme, a 9 kedvencünk:
NosaltyMagáért beszél a mai menü, készítsétek el anyunak, és/vagy nagyinak, lakjon jól anyák napján ezekkel a fogásokkal a család!
NosaltyOmlós és puha csirkét képzeltetek el a családi ebédhez? Akkor bizony érdemes tejben-vajban füröszteni őket a sütés előtt, hogy igazán finomak legyenek!
NosaltyKalácsot nemcsak különleges alkalmakra süthet az ember, sőt, a legjobb, ha teljesen átlagos hétköznapokra készítünk olyan kelt tésztákat, amelyek rögvest ünneppé teszik majd a reggelit, uzsonnát.
NosaltyVannak olyan napok, amikor egyszerűen képtelenek vagyunk bekapcsolni a sütőt. Ilyenkor jön jól egy finom babapiskótás sütemény, melyet nem kell sütni.
Itt az ideje, hogy megdolgoztasd egy kicsit az agyadat egy szuper képrejtvénnyel! Ezúttal egy részletre vagyunk kiváncsiak. Találd meg, mi nem stimmel a képen!
A tunkolás művészetét a legtöbbször a húsos raguknak és pörkölteknek tartjuk fenn, pedig megannyi olyan zöldségragu akad, amiben szintén nagy élmény megfürdetni egy szelet kenyeret. Például az alábbiakban.