Alternatív gabonaféle, amely a durumbúza leszármazottja, ezért a felszívódása is kedvezőbb a sima fehér rizshez viszonyítva például. Miért jó még nekünk a bulgur, és hogy főzzük tökéletesre? Kiderül!
Amikor egy gyors, laktató és egyszerű ételre van szükségünk, induljunk a kamra felé. Itt lakik ugyanis az egyik legsokszínűbb gabona: a bulgur. Szinte bármilyen fogás készülhet belőle, így lehetetlen beleunni.
Manapság egyre népszerűbb alapanyag a bulgur, hiszen egyre többen merik otthon is elkészíteni, nem csak a gyrososnál kikérni. De hogyan készül a tökéletes bulgur? Mutatjuk!
Végre dübörög az eperszezon, s bár nem éppen a legolcsóbb alapanyag, kizárt, hogy lemondjunk róla egy teljes évre, szóval hajrá, készüljön legalább egy epres pite!
A bélrendszer a szakértők szerint az "új agy", így érdemes rá kiemelten figyelni, hiszen az immunrendszerünk mellett gyakorlatilag mindenre hatással van, nem csak emésztésünkre.