Terítéken a pikáns csirkeszárny – kötelező a kézzel fogyasztás!
Aki szereti a magyarosan csípős ízeket, mást nem is tehet, minthogy csirkeszárnyakra keni a fűszeres szószt. Ez a harapnivaló tuti feltüzel!
HirdetésAki szereti a magyarosan csípős ízeket, mást nem is tehet, minthogy csirkeszárnyakra keni a fűszeres szószt. Ez a harapnivaló tuti feltüzel!
HirdetésA kerti parti után csak egy hagymára lesz szükséged a grillsütőd megtisztításához!
Szász NóriPesto, majonéz, BBQ-szósz és még sok más finomság található ebben a listában, ráadásul az összes házilag elkészíthető. Tegyük őket tésztára, salátára, vagy kenjük kenyérre, a siker garantált. Tegyünk mindegyikből egy üveggel a kamrába.
NosaltyA kávé keserű, gazdag aromái nagyszerűen érvényesülnek az édes ételekben, de számos esetben használják sós főételekben is. Mutatjuk, milyen húsokhoz, zöldségekhez, mártásokhoz használd a kávét.
Szekeres DóraAz első spárgacsokrokból levest főzünk, bácskai módra készítünk májat, jó szaftosan, az étkezés végén pedig kapros-túrós lepénnyel ajándékozzuk meg magunkat a mai napon.
NosaltyA Nutella sokunk gyerekkorának (és felnőttkorának is) egyik nagy kedvence – de mi történik, ha ezt a klasszikust jégkrém formájában tálalják? Kipróbáltuk a Nutella dobozos fagyiját, és bizton állíthatjuk: ez bizony szerelem volt első kanálra!
NosaltyNéha mindenki elgondolkozik azon, hogyan lehetne megúszni a takarítást. Az Aldi takarítóeszközével nem fog többé fájni a fejünk emiatt, sőt, még az is lehet, hogy élvezni fogjuk a morzsák és apró koszok eltüntetését.
NosaltyAz orchideák csoportja az egyik legsokszínűbb virágcsoport, több mint 25 000 fajával. Itthon is előszeretettel tartjuk a lakásban, mivel azonban elég kényes növény, muszáj kellő figyelemmel gondoskodni róla. Mutatunk egy szuper trükköt a locsolásához, amivel egész évben virágoztathatod!
Bár a százszorszép látványa igen kellemes, ennek ellenére nem biztos, hogy jó jel, ha tucatjával jelenik meg a kertben.
Sokan gaznak hiszik, pedig a kert egyik kincse. A földi borostyán nemcsak védi a talajt, de a rovaroknak is menedéket nyújt – ráadásul még a tányérra is kerülhet.
Ezt a receptet nagyjából magamtól találtam ki. Egyszer ettem vendégségben hasonlót, és annyira ízlett, hogy otthon kikísérleteztem. (Ahelyett, hogy elkértem volna a receptet:).)
A húsvéti sonkaszezon befejező felvonása a sonkás tészta főzés. Lehet bármikor készíteni, de húsvéti sonkából a legfinomabb és a legpraktikusabb is. Ilyenkor igazi hagyományos ...
A TV-ben láttam ezt a receptet. Annyira gyors és egyszerű, szinte elronthatatlan.