A szakértők elárulják, miért felejtük el az álmainkat
Minden éjjel álmodunk, de a legtöbb álmunk nyomtalanul eltűnik az emlékezetünkből. Miért van ez? Itt van a magyarázat!
Németh OrsiMinden éjjel álmodunk, de a legtöbb álmunk nyomtalanul eltűnik az emlékezetünkből. Miért van ez? Itt van a magyarázat!
Németh OrsiÁlmodni minden éjszaka mindannyian szoktunk, azonban sokszor csak homályos részletek, érzés dereng fel ébredésnél, de az sem ritka, hogy egyszerűen nem emlékszünk semmire. A különös jelenség hátterében komoly ok áll, amit magyar tudósok fedeztek fel.
Balogh LillaHa imádod a sajtot, és szeretsz aludni, valamint szívesen összekötnéd e két tevékenységet, és még pénzt is keresnél vele, akkor te lehetsz a tökéletes alany egy furcsa kísérlethez. Persze csak akkor, ha nem félsz a rémálmoktól.
NosaltyHatalmas süteményeket, a nagymamád rántott húsát vagy éppenséggel egy hamburgert majszoltál álmodban? Ha kíváncsi vagy, mit szeretne üzenni neked ezzel a tudatalattid, akkor jó helyen jársz!
Liptai LillaA Pantone 2026-ban is kiválasztotta az év színét, ami ezúttal meglepő módon a fehér egyik árnyalata lett.
Macsuga ViktóriaTélen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.
NosaltyLegyen még fantasztikusabb a karácsonyod, vegyél részt az ALDI egyedülálló nyereményjátékában!
HirdetésA kutatások azt sugallják: az emberi test hőtermelése és szabályozása az ipari forradalom óta elmozdult. Az, hogy ma jobban élünk, tisztább környezetben, kevesebb fertőzéssel és kényelmesebb körülmények között, befolyásolja a testhőnket is.
Klasszikus ízek a magyar konyha legjavából. A lebbencsleves, a velős pacalpörkölt és a somlói is magáért beszél!
A ’90-es évek konyhaszínei újra hódítanak, de most sokkal kifinomultabban, mint valaha. Mutatjuk, hogyan frissítik fel ezek az árnyalatok a konyhát úgy, hogy az egyszerre legyen modern és nosztalgikus.
Ez a tészta többszöri kísérletezés végeredménye, ez a legtökéletesebb. Évek óta ezekkel az arányokkal dolgozom. Egy nagyon jól dolgozható, rugalmas tésztát kapunk, nem ragad, nem ...
Sokan előnyben részesítik a sós rágcsálnivalókat. Én is így vagyok ezzel, mindig a sósat részesítem előnyben. Noha azért eszem édességet is!! Ez a fajta tészta egy dobozba téve, ...
Nem szükséges hozzá három külön piskóta, rétegezni és éjszakákat pihentetni sem kell: ez a hamis somlói pikk-pakk elkészül, de ugyanúgy hozza azt az élvezeti élményt, mint a ...