7 nap 7 recept

7 nap, 7 étel – Az egyszerű raguk bűvöletében telik...

Nincs is jobb, mint gyorsan letudni a napi főzést, persze ez a gyorsaság csak akkor éri meg, ha a végén valami finom, laktató fogás kerül az asztalra. Szerencsére ennek a két feltételnek van közös metszete: ezek pedig a hipp-hopp elkészülő raguk. Ezekkel lakunk jól egész héten.

Nosalty

7 nap 7 étel – Gyors és olcsó(bb) fogások kevés...

A nyár kellős közepén kevésbé vágyunk nagyon húsos, forró ételekre, a múlt heti hírek hallatán pedig sokan már most azon gondolkodhatnak, hogyan lehet majd még kevesebbet használni a sütőt és a tűzhelyet, ezzel is mérsékelve a havi fogyasztást. Bár még van időnk azon agyalni, hogyan főzzünk a hidegebb hónapokban, mi a nagy melegben most olyan ételeket ajánlunk, melyek gyorsan, egyszerűen, viszonylag olcsón elkészülnek, kevés főzési idővel.

Nosalty

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Kiszámoltuk, olcsóbb-e a házi péksütemény, mint a bolti

Az egyre jobban elszálló árak mellett már nem könnyű fejben tartani, hogy akkor most mi számít olcsónak. Nagyon sok minden, ami régen filléres volt, ma már nem az, és szinte úgy kell vadászni a pénztárcabarát megoldásokat. Az otthoni alkotással sokat lehet spórolni, persze nem minden ötlet jó ötlet. Most (nagyjából) konkrét számokon keresztül válik láthatóvá, hogy mivel éri meg otthon vesződni, mert mi itt a Nosaltynál bizony kiszámoltuk.