Tandoori masala

Tandoori masala

Leírás

A masala az indiai húsételeknél általában csak annyit jelent, hogy fűszeres szószban készült. A tandori masala egy speciális fűszerkeverék, melyet a tandori illetve agyag sütőkben készített ételekhez fejlesztettek ki. A vele készült szószokat, húsokat, ami általában csirkehús, narancsárgára, pirosra festik az aromás hozzávalók: tengeri só, paprika, koriander, hagyma, fokhagyma, római kömény, gyömbér, hibiszkusz, citrom, kardamom, bors, fahéj, édeskömény, babér. Ez a sütési eljárás tradícionálisan Észak-Indiára, Pakisztánra és Afganisztánra jellemző.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Fénytől védett, hűvös, száraz helyen.

100g Tandoori masala

fehérjetartalom

0 g

zsírtartalom

0 g

szénhidráttartalom

0 g

víztartalom

0 g

Hány kalória

gramm

tandoori masala?

Top ásványi anyagok

Top vitaminok


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

0 g

Zsír

ásványi anyagok

szénhidrát

vitaminok

0 találat

Címlapról ajánljuk

További cikkek

A legízesebb húsvéti töltelékek

A húsvéti töltelék elmaradhatatlan része az ünnepi felhozatalnak: a sonka mellett például kiválóan mutat majd a kedvenc ízeinkkel (és persze tojással) telepakolt felfújt.

Húsvéti krémes sütemények

Húsvéti krémes süteményeket szeretnétek az ünnepi asztalra? Itt vagyunk mi, hogy 11 szemkápráztató sütivel gyarapítsuk a recepttáraitokat.