Tandoori masala

Leírás

A masala az indiai húsételeknél általában csak annyit jelent, hogy fűszeres szószban készült. A tandori masala egy speciális fűszerkeverék, melyet a tandori illetve agyag sütőkben készített ételekhez fejlesztettek ki. A vele készült szószokat, húsokat, ami általában csirkehús, narancsárgára, pirosra festik az aromás hozzávalók: tengeri só, paprika, koriander, hagyma, fokhagyma, római kömény, gyömbér, hibiszkusz, citrom, kardamom, bors, fahéj, édeskömény, babér. Ez a sütési eljárás tradícionálisan Észak-Indiára, Pakisztánra és Afganisztánra jellemző.

Tandoori masala
0
Kalória
-
Fehérje
-
Szénhidrát
-
Zsír
-
Víz
-
Koleszterin
-
Élelmi rost
-
Cukor

100 g Tandoori masala

fehérjetartalom

0 g

zsírtartalom

0 g

szénhidráttartalom

0 g

víztartalom

0 g

gramm tandoori masala?

Top ásványi anyagok

Top vitaminok


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

0 g

Zsír

ásványi anyagok

szénhidrát

vitaminok

0 találat (szűretlen)

Címlapról ajánljuk

Idén nem kell, hogy stressz legyen a karácsonyi készülődés –...

Az ünnepi készülődésnek nem kell kapkodásról és konyhai káoszról szólnia. Tóth Szilárd Michelin-csillagos séf szerint egy kis előretervezéssel, tudatos bevásárlással és jól kihasznált konyhai eszközökkel a karácsonyi főzés is lehet nyugodt, közös élmény – ehhez pedig az LG új, beépíthető konyhai készülékei is praktikus segítséget adhatnak.

Nosalty

Legnépszerűbb cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...