Osztriga

Osztriga

Leírás

Az osztriga egy kagylófajta. Néhány fajtája emberi fogyasztásra alkalmas, kitűnő ízű ételkülönlegesség. A héja rendkívül ellenálló, kemény. Az osztrigát Európában nyersen, Kínában megfőzve fogyasztják. Őrölve gyógyszert készítenek belőle.

Mikor vegyem

Bármikor. A lényeg, hogy kizárólag frissen fogyasszuk!

hogyan tároljam

Pár órán át hűtőben tárolható, de tanácsosabb elfogyasztani mindjárt, vásárlás után.

1 találat (szűrt)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Meglepő, de a krumpli elképesztően egészséges, ha jól készíted el

Jellemzően nagyon rossz híre van a krumplinak, és csak kevesen tudják, hogy ha nem zsírban vagy olajban tocsogva, esetleg két kiló vajjal készítik, nagyon is egészséges zöldségről van szó. Sőt, ha a tápanyagsűrűséget nézzük, a burgonya nagyon sok más, sokkal egészségesebbnek tartott zöldséget és gyümölcsöt is kenterbe ver.