Mojo szósz

Mojo szósz

Leírás

Kanári-szigetekről származó aránylag híg, (általában) csípős mártás. A mojo gyűjtőnév, a mojo picon (vörös mojo) fő alapanyaga a paprika mellett a chili, míg a mojo verde (zöld mojo) esetében petrezselyemmel és korianderrel ízesítik a sült paprikát. Savanykás ízét az ecet vagy valamilyen citrusféle adja. Grill ételek (zöldségek, húsok, halak) tökéletes kísérője lehet.

Mikor vegyem

Bármikor. Ha saját magunk készítjük, érdemes friss alapanyagokkal dolgozni.

hogyan tároljam

Hűtőben.

100g Mojo szósz

fehérjetartalom

7 g

zsírtartalom

7 g

szénhidráttartalom

8 g

víztartalom

0 g

gramm mojo szósz?

Top ásványi anyagok

Nátrium

980 mg

Top vitaminok


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

7 g

Zsír

telített zsírsav

7 g

ásványi anyagok

Nátrium

980 mg

szénhidrát

rost

2 g

cukor

7 g

vitaminok

1 találat

Címlapról ajánljuk

Mézédes eprespite-receptek

Végre dübörög az eperszezon, s bár nem éppen a legolcsóbb alapanyag, kizárt, hogy lemondjunk róla egy teljes évre, szóval hajrá, készüljön legalább egy epres pite!

Nosalty

További cikkek