Mojo szósz

Mojo szósz

Leírás

Kanári-szigetekről származó aránylag híg, (általában) csípős mártás. A mojo gyűjtőnév, a mojo picon (vörös mojo) fő alapanyaga a paprika mellett a chili, míg a mojo verde (zöld mojo) esetében petrezselyemmel és korianderrel ízesítik a sült paprikát. Savanykás ízét az ecet vagy valamilyen citrusféle adja. Grill ételek (zöldségek, húsok, halak) tökéletes kísérője lehet.

Mikor vegyem

Bármikor. Ha saját magunk készítjük, érdemes friss alapanyagokkal dolgozni.

hogyan tároljam

Hűtőben.

100g Mojo szósz

fehérjetartalom

7 g

zsírtartalom

7 g

szénhidráttartalom

8 g

víztartalom

0 g

Hány kalória

gramm

mojo szósz?

Top ásványi anyagok

Nátrium

980 mg

Top vitaminok


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

7 g

Zsír

telített zsírsav

7 g

ásványi anyagok

Nátrium

980 mg

szénhidrát

rost

2 g

cukor

7 g

vitaminok

1 találat (szűrt)

Címlapról ajánljuk

Tele van a szervezetünk is műanyaggal, ezeket a bajokat hozhatja...

Ma már szinte mindenben találnak műanyagot a kutatók, az élelmiszerektől kezdve a földben, az állatok szervezetében és természetesen az emberben is egyre több mikroműanyag található. Arról, mennyire veszélyesek ezek az apró, sokszor szabad szemmel nem is látható darabok, részletesen és közérthetően beszélt Jurecska Laura, környezetkémikus.

Nosalty

További cikkek

Ezek az élelmiszerek fognak először eltűnni az életünkből

A klímaváltozás hatásait nem lehet tagadni, hiszen a jelenséget évről évre egyre jobban érezzük a saját bőrünkön. A hőség egyre nagyobb, a víz pedig egyre fogy, ezen felül pedig azzal is szembe kell néznünk, hogy bizonyos élelmiszerek is el fognak tűnni a színről.