Májgombóc
Leírás
A májgombóc egy általában csirke-, vagy sertésmájból készülő levesbetét, amelyet adhatunk akár csirkéből, akár zöldségből készült levesekhez. Májgombóc kapható félkészen, fagyasztott formában, ennek alapvető összetevői: máj, ivóvíz, zsemlemorzsa, hús, búzakenyér, pirított hagyma, búzaliszt, szójaliszt, étkezési só, tojáspor, élelmi rost, emulgeálószer, fűszerek. A májgombócot elkészíthetjük otthon is máj, tojás, hagyma, szikkadt zsemle, petrezselyem, illetve só, bors felhasználásával, de tehetünk bele egy kis búzadarát, vagy éppen majorannát is.
170
Kalória
11g
Fehérje
21g
Szénhidrát
3g
Zsír
-
Víz
-
Koleszterin
-
Élelmi rost
-
Cukor
100 g Májgombóc
fehérjetartalom
11 g
zsírtartalom
0 g
szénhidráttartalom
21 g
víztartalom
0 g
Top ásványi anyagok
Top vitaminok
Tápanyagtartalom / 100 gramm
fehérje
11 g
Zsír
ásványi anyagok
szénhidrát
vitaminok