Májgombóc

Májgombóc

Leírás

A májgombóc egy általában csirke-, vagy sertésmájból készülő levesbetét, amelyet adhatunk akár csirkéből, akár zöldségből készült levesekhez. Májgombóc kapható félkészen, fagyasztott formában, ennek alapvető összetevői: máj, ivóvíz, zsemlemorzsa, hús, búzakenyér, pirított hagyma, búzaliszt, szójaliszt, étkezési só, tojáspor, élelmi rost, emulgeálószer, fűszerek. A májgombócot elkészíthetjük otthon is máj, tojás, hagyma, szikkadt zsemle, petrezselyem, illetve só, bors felhasználásával, de tehetünk bele egy kis búzadarát, vagy éppen majorannát is.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűtőben/mélyhűtőben.

100g Májgombóc

fehérjetartalom

11 g

zsírtartalom

0 g

szénhidráttartalom

21 g

víztartalom

0 g

gramm májgombóc?

Top ásványi anyagok

Top vitaminok


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

11 g

Zsír

ásványi anyagok

szénhidrát

vitaminok

1 találat

Címlapról ajánljuk

További cikkek