Kínai só

Leírás

A nátrium-glutamát, más néven az E621 jelzésű ízfokozó, amelyet elsősorban keményítőből, cukornádból, cukorrépából, melaszból nyernek ki. A kínai és a japán konyha nem egyértelműen pozitív megítélés alá tartozó nélkülözhetetlen kelléke.Ízfokozó tulajdonságából fakadóan élénkíti az ízeket, ezért használják a levespor és leveskocka gyártó cégek is nagy előszeretettel.

Kínai só
0
Kalória
-
Fehérje
-
Szénhidrát
-
Zsír
-
Víz
-
Koleszterin
-
Élelmi rost
-
Cukor

100 g Kínai só

fehérjetartalom

0 g

zsírtartalom

0 g

szénhidráttartalom

0 g

víztartalom

0 g

gramm kínai só?

Top ásványi anyagok

Top vitaminok


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

0 g

Zsír

ásványi anyagok

szénhidrát

vitaminok

0 találat (szűretlen)

Címlapról ajánljuk

Legnépszerűbb cikkek

Top Receptek