Kínai só
Leírás
A nátrium-glutamát, más néven az E621 jelzésű ízfokozó, amelyet elsősorban keményítőből, cukornádból, cukorrépából, melaszból nyernek ki. A kínai és a japán konyha nem egyértelműen pozitív megítélés alá tartozó nélkülözhetetlen kelléke.Ízfokozó tulajdonságából fakadóan élénkíti az ízeket, ezért használják a levespor és leveskocka gyártó cégek is nagy előszeretettel.
0
Kalória
-
Fehérje
-
Szénhidrát
-
Zsír
-
Víz
-
Koleszterin
-
Élelmi rost
-
Cukor
100 g Kínai só
fehérjetartalom
0 g
zsírtartalom
0 g
szénhidráttartalom
0 g
víztartalom
0 g
Top ásványi anyagok
Top vitaminok
Tápanyagtartalom / 100 gramm
fehérje
0 g
Zsír
ásványi anyagok
szénhidrát
vitaminok