Borjúbríz

Borjúbríz

Leírás

Az ínyencfalatnak számító borjúbríz tulajdonképpen az állat csecsemőmirigye. Textúrája és íze a velőjéhez hasonlít, de az állaga annál egy kicsit feszesebb.

Mikor vegyem

Bármikor

hogyan tároljam

Ahogyan más hústermékeket. Lehetőleg frissen készítsük el vagy dolgozzuk fel. Hűtve egy-két napig eláll, mélyhűtőben egy-két hétig megőrzi minőségét.

2 találat (szűrt)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Meglepő, de a krumpli elképesztően egészséges, ha jól készíted el

Jellemzően nagyon rossz híre van a krumplinak, és csak kevesen tudják, hogy ha nem zsírban vagy olajban tocsogva, esetleg két kiló vajjal készítik, nagyon is egészséges zöldségről van szó. Sőt, ha a tápanyagsűrűséget nézzük, a burgonya nagyon sok más, sokkal egészségesebbnek tartott zöldséget és gyümölcsöt is kenterbe ver.