Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások

leírás

Az ánizs az ernyősvirágzatúak családjába tartozó fűszernövény, amely keletről (Indiából, Egyiptomból) származik. Jellegzetes, karakteres ízvilágú magjait egészben vagy őrölve használhatjuk fel. Az összezúzott ánizsmagokból vízgőz-desztillációval nyerik az olajat, amelyet a gasztronómián kívül a szépségiparban illetve az aromaterápiában használnak fel. 

mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Száraz, hűvös, sötét helyen, jól lezárt, sötét üvegben.

ánizsolaj alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        Nincs találat!
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!