ZSÍRZSÚR: exkluzív karácsonyi cukor- és zsírdömping - Kandírozott bacont csináltunk!

Még mindig nem tudod, mit vegyél karira, és Grincs módjára szétfeszít az ideg? Hát csinálj kandírozott bacont, aztán az undok zöld karácsonyi manó módjára fald is fel nyomban!

Jó pár évvel ezelőtt már nyélbe ütöttem ezt a kandírozottbacon-témát, ami akkor nagyot ment instán. Nyilván, mert ami hülyeség, az pereg, mint a tojásleves, cserébe viszont ez egy nagyon finom hülyeség!

Kellett bele bacon, juharszirup, cukor, toppingnak meg bármi, amit akarunk. Jelen esetben én pekándiót, pisztáciát és cayenne borsot gondoltam szóratnak - csak így szolidan, semmi flanc.Szóval ez a cucc 2 in 1, ahogy a bölcs magyar mondaná, mert ajándéknak is jó, és te is fullosan jóllakhatsz vele. Ezzel szeretnék igazán kellemes ünnepeket kívánni mindenkinek, egyetek sokat, folyjon bőven a zsír, a zöldségeket pedig hagyjátok a januári fogyisalihoz!

Így néztek ki a gyönyörűségek

Ezt a ZSÍRZSÚR epizodót láttad már az ízHUSZÁR-magazinon?

ZSÍRZSÚR: Egy újabb epikus ételt rántottunk ki, ami nem más, mint a retró macisajt!

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

Ezért sárgulhatnak a bukszusaid télen

Télen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.

Nosalty

További cikkek

Top Receptek