Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Zserbó egy meglepetés töltelékkel

Karácsonykor a hagyományos sütiké a főszerep, de ha Te is szeretsz új ízekkel kísérlezetni, akkor most figyelj! Jöjjön a klasszikus zserbó egy izgalmas csavarral!

Ananászos zserbótorta Judit konyhájából

Szeretjük a hagyományokat, a nagymama süteményeit, a jól bevált mákos és diós bejglit, és mindig nagy rizikó, ha új fűszerezést adunk a klasszikus nagyágyúknak. Éppen ezért akadt meg a tekintetünk egyik új szakácsunk, Judit receptjein, aki bátran kísérletezget az ízekkel. Ismerjétek meg az ő karácsonyi kedvenceit!

 

Ananászos zserbótorta

Nagyon örülök, hogy bemutathatom nektek az egyik kedvenc süteményemet, a zserbót. Gondolom sokan szeretitek, és Karácsonykor – mint nálunk is minden évben – helyet foglal a sütemények között. Hagyományosan baracklekvárral készül, de az idei ünnepre egy kis trópusi ízt csempésztem bele – ananászdzsemet, aminek az elkészítése itt található. 

Gyümölcsdzsem receptek

Nálam befutó lett így a zserbó  ízvilága, hiszen különleges és nagyon finom. Tortaként készítettem, így még elegánsabb és ünnepélyesebb lett ez a hagyományos, tradícionális sütemény.

Ananászos zserbótorta Judit konyhájából

 

Olvastad már?

A zserbó 5 arca

 

 

 

 

 

Aszalt szilvás mogyorós tallérok 

Karácsonykor nem hiányozhatnak nálam a sütis dobozból ezek az aranyos, aszalt szilvás-mogyorós tallérok. Ha van kisebb gyerek a családban, vonjuk be őket is, hiszen gyerekjáték az elkészítése, és nagyon hamar kész van.

Aszalt szilvás-mogyorós tallérok 

Egyszerű, de annál inkább nagyszerű ízek összhangja van ezekben a kis tallérokban. Már napokkal karácsony előtt elkészíthetjük, mert minél többet áll, annál porhanyósabb.

Ismerd meg Juditka konyháját

A ti kedvencetek

Itt még nincs vége a karácsonyi ötletlistának, jöjjön a +1, amit 1 hét alatt több mint tízezerszer néztetek meg!

Mézeskalácsos-tejszínes túrótorta

Sütés nélküli, egyszerű és nagyon finom. A kekszmasszát az ünnepekről megmaradt mézeskaláccsal is helyettesíthetjük, egyszerűen késes aprítóval morzsa állagra aprítjuk. 

Még több recept Judit69-től

Karácsonyi édességekért kattints

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!