Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Zseniálisan osztja ki a pánikvásárlókat ez a 4 éves kislány

A kislány elég kritikus azokkal az emberekkel, akik felvásároltak a boltokban. Végre valaki megmondja nekik a tutit.

Sokan pánikszerűen kezdtek felhalmozni mindent, mikor kitört a koronavírus-járvány, így gyorsan hatalmas készlethiányok alakultak ki. Ezen rengetegen felháborodtak, többek között Jessica és az édesanyja, Jen Legg is. Anyuka és lánya egy skóciai Tescoban szerettek volna bevásárolni, azonban a lefosztott polcok között nem igazán jártak sikerrel.

A négyéves kislány teljesen kiakadt, és beszélni kezdett a jelenségről, amit édesanyja videóra vett. Jessica alig négy éves, de már ennyi idősen sem érti, hogyan lehetséges, hogy vannak, akiket egyáltalán nem érdekel, jut-e másoknak is étel. Azt mondja, az egész nevetséges, majd azt tanácsolja az anyjának, ha itt nem tudnak megvenni mindent, menjenek át a Morrisons szupermarketbe. Amikor Jen közli a kislányával, hogy az összes áruházban ugyanez a helyzet, Jessica nagyon begurul.

q

„Tényleg? Ez valami vicc. Mit csinálnak az emberek? Nagy baj lehet velük! Mi lesz, ha megveszik az összes ételt, és egyáltalán nem marad? Valakinek hívnia kellene a rendőrséget, hogy börtönbe zárják őket!”

A kislány felháborodásával sokan egyetértenek, főleg azok után, hogy rengeteg brit napilapban jelentek meg cikkek olyan kórházi dolgozókról, akik 48 órás műszakok után nem tudtak bevásárolni, mert nem volt semmi a polcokon. 

Ezeket olvastad már? 

via

Címlapkép: Getty Images

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!