5 friss élelmiszer, amit evés előtt mindenképpen meg kell mosni

Úgy tűnhet, hogy sok időt spórolsz meg, ha nem mosod meg precízen a vacsorához felhasznált zöldségeket, ám ez nem is lehetne távolabb az igazságtól. Napi Tippünkben most összegyűjtöttünk 5 olyan élelmiszert, amit a legtöbben elfelejtenek alaposan megmosni.

Felmerülhet benned a kérdés, hogy miért is mosnád meg például a kivit, ha nem is eszed meg a héját... Valahol igazad van, de azért ez nem olyan egyszerű, mint azt gondolnád, ugyanis kellemetlen meglepetés érhet, ha nem tisztítod le alaposan a zöldségek külsejét. Az alábbiakban azt is eláruljuk, hogy miért!

Forrásunk volt.


Még több érdekesség itt:

Címlapról ajánljuk

További cikkek

3 recept segítségével megmutatjuk, hogy a jénai nem csak egy...

Biztos sokunk konyhájában lakik egy masszív, mégis törékenynek tűnő, sokszínűen bevethető, mégis unalmasnak ható, kiváló kulináris adottságokkal rendelkező, mégis gyakran lenézett üvegedény, amit jénainak hívnak. De mégis mik ezek a kettős érzések a tállal kapcsolatban, és hogyan lehetne őket eloszlatni? Talán a legjobb út a megismerés felé néhány egyszerű, de nagyszerű recepten keresztül vezet? Egy próbát mindenképpen megér!

4 konyhai maradék, amelytől megerősödik a levendulád

A levendula az egyik legnépszerűbb évelő növény itthon, amely feltűnő megjelenésének és jól ismert illatának köszönhetően megragadja a szemünket és az orrunkat is. Akad azonban néhány konyhai maradék, amivel még pompásabbá és erősebbé teheted ezt a kedvelt virágot.