5 hiba, ami tönkreteszi a legegyszerűbb tortakrémet is

Ha ettünk már rossz tortát, akkor egészen biztos, hogy egyetértünk azzal az állítással, miszerint nem érdemes félvállról venni a piskóták és tortakrémek elkészítését. Most az utóbbiakra fogunk koncentrálni, hogy mindig tökéletesen sikerüljenek.

Sajnos be kell vallanunk, hogy Magyarországon nincsen túl nagy hagyománya az igényesen megalkotott tortakrémeknek: a legtöbbször valamilyen cukros-margarinos kenéssel látjuk el piskótalapjainkat, és ez enyhén szólva is hagy maga után kívánnivalót. Ennek tükrében talán kétszer annyira is fontos, hogy megnézzük, mi a baj általában a tortakrémekkel, mely hibák teszik őket élvezhetetlenné.

Nézd meg galériánkban a tortakrémek készítésének legnagyobb hibáit!

Tökéletesítsd a krémet ezekhez a tortákhoz:

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Ezeket a konyhai tippeket is fogadd meg:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Iránytű a szakmaválasztásban a XVII. Szakma Sztár Fesztivál idén áprilisban

Közel hatvan szakmában kétszáz diák méri össze tudását a XVII. Szakma Sztár Fesztiválon április 24-26. között Budapesten, a további programok között pedig kiemelt figyelmet kap az interaktivitás és a testközelből megtapasztalható élmények. A Szakma Sztár Fesztivál egyaránt segíti a fiatalokat és a szülőket megismertetni a szakmákkal, és eligazodni az általuk nyújtott több száz lehetőség között. A jelige: „Szakmát a kézbe!”

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek