5 hiba, ami tönkreteszi a legegyszerűbb tortakrémet is

Ha ettünk már rossz tortát, akkor egészen biztos, hogy egyetértünk azzal az állítással, miszerint nem érdemes félvállról venni a piskóták és tortakrémek elkészítését. Most az utóbbiakra fogunk koncentrálni, hogy mindig tökéletesen sikerüljenek.

Sajnos be kell vallanunk, hogy Magyarországon nincsen túl nagy hagyománya az igényesen megalkotott tortakrémeknek: a legtöbbször valamilyen cukros-margarinos kenéssel látjuk el piskótalapjainkat, és ez enyhén szólva is hagy maga után kívánnivalót. Ennek tükrében talán kétszer annyira is fontos, hogy megnézzük, mi a baj általában a tortakrémekkel, mely hibák teszik őket élvezhetetlenné.

Nézd meg galériánkban a tortakrémek készítésének legnagyobb hibáit!

Tökéletesítsd a krémet ezekhez a tortákhoz:

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Ezeket a konyhai tippeket is fogadd meg:

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

Ezért sárgulhatnak a bukszusaid télen

Télen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.

Nosalty

További cikkek

Top Receptek

Lusta asszony somlói galuskája

Nem szükséges hozzá három külön piskóta, rétegezni és éjszakákat pihentetni sem kell: ez a hamis somlói pikk-pakk elkészül, de ugyanúgy hozza azt az élvezeti élményt, mint a ...