Mostantól sokkal jobb lesz hétvégén piacra járni

Érdemes lesz a nagy budapesti piacokra ellátogatni idén ősszel, hét helyen ugyanis remek koncertekkel és programokkal várják a hétvégi vásárlókat.

Nem minden piac kínál zenés programokat hétvégi bevásárláshoz, hét budapesti piac azonban egészen különleges módon várja a vásárlókat. A Budapest Tuning programsorozat keretében létrejövő Zenélő piacokon október első hétvégéjétől egészen december 18-ig, csütörtöktől szombatig különböző együttesek és formációk lépnek fel.

Zenélnek a budapesti piacok!

A Békásmegyeri, a Bosnyák téri, a Fény utcai és a Fehérvári úti piacon, valamint a Flórián téri Üzletközpont, a Vörösvári úti Heti Vásár és a Római parti Piac területén összesen 27 koncertbe hallgathatunk bele.

A projekt ötletgazdája Udvardi Márton, trombitás, aki először 2021-ben indította el a koncertsorozatot. A zeneszerző fejéből még a pandémia alatt pattant ki az ötlet, hogyan lehetne az üres tereket újra megtölteni élettel, az egy évvel ezelőtti alkalmaknak pedig akkora sikere volt, hogy idén újra sikerült megvalósítani, valamint bővíteni a programot.

A következő két hónapban fellép többek között Busa Pista, Móser Ádám, a Peca, a Fröccs Trió, Tamaskó Gábor, a Macsotay Guillermo duó és a BrassTett is. A koncertekről és a programokról ide kattintva további információkat találsz.

Forrásunk volt.


Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

Címlapról ajánljuk

További cikkek

5 ínycsiklandozó uzsonna, ami forrólevegős sütőben készül

Az uzsonna általában egy egyszerű szendvicset vagy egy gyorsan bekapott kekszet és almát jelent, de az airfryer segítségével ennél sokkal többet is kihozhatunk belőle. A forrólevegős sütővel ugyanis gyorsan és egyszerűen készíthetünk változatos, isteni és tápláló uzsonnákat, amelyeket akár könnyedén magunkkal is vihetünk.