VS: Budai plázakajálda-körkép a Spíler Buda és a MOM Leroy szereplésével

Új év, új VS-epizód, melyben kivételesen belementünk a plázás éttermek világába, de abból legalább a minőségi szelekcióba. Meglestük Budán a Spíler Budát és a Leroyt-t!

Ha az emberfialánya beszabadul egy plázába shoppingolni, akkor egészen biztos meg is éhezik, és ilyenkor nyilván kényeztetné magát egy karnyújtásra levő (azaz plázán belüli) vendéglátó egységben. Mi most Budára mentünk, méghozzá a MOM Park-ba, ahol két menő helyen is jártunk, mutatjuk őket!

Spíler Buda

1. SPÍLER BUDA

Az egyik hely a vadiúj Spíler Buda volt, amit a Gozsduból már ismerhet a közönség, viszont most megnyitotta budai verzióját - nyugalom, ez is hozza a pesti feelinget, valódi rock’n’roll-t varázsol a punnyadt budai vidékbe.Nagyon spéci húsokba lehet itt belefutni, az enteriőr pedig oda meg vissza pofoz, annyira vagány!

MOM Leroy

2. LEROY

A másik egység, amit megnéztünk, a Leroyvolt, amiről bevalljuk, nem csak pozitív jelzők jutottak eszünkbe elsőre...nos, mikor ide beléptünk, ezt az előítéletet el is felejtettük, mert a nevet leszámítva roppant kevés hasonlóságot mutatott a többi étteremhez képest. Minket nyilván az ételek érdekeltek legjobban, és azt kell, hogy mondjam: zseniális a hely! Házias ízek, minden fakszni nélkül. Hétvégi családi ebédhez vagy szülinapi (zsír)zsúrozásra is tökéletes választás.

A végső konklúziót nem lövöm le, inkább nézd meg a videót, de a lényeg, hogy ha a haverokkal ülnél be eszegetni-iszogatni, irány a Spíler, ha pedig komolyabbra vagytok hangolva, a Leroy a te helyed. Legalábbis szerintünk...a többi a videóból kiderül!

Ezt a VS epizódot láttad már az ízHUSZÁR magazinon?

VS: kutyaharapás "sörével" a kandalló mellett - azaz a Brewdogban és a Kandallóban jártunk!

Címlapról ajánljuk