A világ leggyorsabb turmixgéptisztítása

Nyáron reméljük még többet használjátok a turmixgépet, hiszen dúskálunk a friss gyümölcsökben - az elmosást viszont nem szeretjük. Macera. Volt. Eddig.

Nyár. Szezonális, friss színes gyümölcsök, egészség, vitaminok. A turmixgép adja magát, hogy elővegyük: gyümölcspürék, levesek, turmixok, shake-ek - mindent bedobhatunk, és némi egészséges tejterméket hozzáadva, lehetőleg cukor nélkül remek krémes finomságokat készíthetünk! Elmosni azonban igazi nyűg - nincs rá nagyon más szó. Eddig. A fél perces videó megmondja a tutit - rakd vissza a helyére, mintha turmixolnál, adj hozzá vizet, egy löttyenet mosogatólevet, kapcsold be, és turmixold tisztává. Egy öblítés, és mint az új!

(címlapfotó: Flickr / Ken Hawkins)

Turmix-olt csodák a NoSaltyról:

Hozzászólások

Törölt felhasználó

Már nem azért, de ez a módszer a mi turmixgépünk használati utasításában is benne van. :-) Dyras, szóval nem a high-tech kategória

Címlapról ajánljuk

Ezek a dolgok mindig legyenek a konyhádban, ha sérülést szereznél

Talán a konyhában a legkönnyebb balesetet szenvedni, hiszen ott a rengeteg éles kés, olló, reszelő, tűz, gőz, sercegő olaj, és még sorolhatnánk. Ha már megtörtént a baj, nem marad más hátra, minthogy kezeljük a sérülést, érdemes tehát néhány dolgot mindig a főzőhelységben tartani, hogy rögtön lekezelhessük a sebeinket. (X)

Nosalty

További cikkek

HETI MENÜ: házias fogások, amelyektől egy balatoni nyaralóban érzed magad

Lecsó kolbásszal, rántott hekk, főtt kukorica, lángos sok tejföllel vagy ducira töltött töltött paprika? Csupa-csupa nyári fogást hoztunk, amelyek a nagyi nyaralójában levő rezsón is simán összedobhatók! Ha pedig nem utaztok idén, legalább ezekkel a receptekkel nosztalgiázzatok! Finom lesz, ígérjük...főzzetek velünk jövő héten is!