Vigyázz, nagyot üt a pezsgőbong

Az emberek folyton újabb okosságokon törik a fejüket, jönnek is az új találmányok, amiket végül - ha elég izgalmasnak talál a világ - forradalmasításra is kerülnek.

A legutóbbi példa erre a fajta innovációra a Chambong, vagyis a pezsgőbong, aminek segítségével sokkal hamarabb elfogyaszthatod az buborékos italt.

A pezsgőimádók pedig valószínűleg csak egy dologra vágynak: arra, hogy gyorsabban megihassák a kedvenc italukat, ami aztán gyorsabban és nagyobbat is üt.

A Chambong hivatalos oldala szerint állítólag a tavalyi Super Bowl alatt született meg a találmány ötlete, de akkor még egyáltalán nem a pezsgőfogyasztókra gondoltak, hanem azokra, akik más fajta bódultságnak hódolnának.

A honlap egyébként részletesen be is mutatja a szerkezet működését, ami első ránézésre egy tudományos labor segédeszközének is tűnhet, pedig valójában " kiváló minőségű üvegből készült mágikus eszköz".

A szabadalmaztatók azt is hozzáteszik, hogy ha ebből húzod meg a pezsgőt, "garantáltan boldog leszel", hiszen a nyelőcsöveden keresztül csak így juthat a szervezetedbe a leggyorsabban a buborékos nedű.

Szerencsére a pezsgő mindenhol legális és sokan is szeretik, ez pedig biztos jelent pár plusz vásárlót a cégnek. Azt azonban nem egyáltalán nem javasoljuk, hogy pezsgő helyett mondjuk whiskey-vel vagy vodkával próbáld ki ezt a bongot.

És ezt tudtad?

Így nem lesz rúzsfoltos a poharad!

(via Mashable)

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek