Vigyázz, nagyot üt a pezsgőbong

Az emberek folyton újabb okosságokon törik a fejüket, jönnek is az új találmányok, amiket végül - ha elég izgalmasnak talál a világ - forradalmasításra is kerülnek.

A legutóbbi példa erre a fajta innovációra a Chambong, vagyis a pezsgőbong, aminek segítségével sokkal hamarabb elfogyaszthatod az buborékos italt.

A pezsgőimádók pedig valószínűleg csak egy dologra vágynak: arra, hogy gyorsabban megihassák a kedvenc italukat, ami aztán gyorsabban és nagyobbat is üt.

A Chambong hivatalos oldala szerint állítólag a tavalyi Super Bowl alatt született meg a találmány ötlete, de akkor még egyáltalán nem a pezsgőfogyasztókra gondoltak, hanem azokra, akik más fajta bódultságnak hódolnának.

A honlap egyébként részletesen be is mutatja a szerkezet működését, ami első ránézésre egy tudományos labor segédeszközének is tűnhet, pedig valójában " kiváló minőségű üvegből készült mágikus eszköz".

A szabadalmaztatók azt is hozzáteszik, hogy ha ebből húzod meg a pezsgőt, "garantáltan boldog leszel", hiszen a nyelőcsöveden keresztül csak így juthat a szervezetedbe a leggyorsabban a buborékos nedű.

Szerencsére a pezsgő mindenhol legális és sokan is szeretik, ez pedig biztos jelent pár plusz vásárlót a cégnek. Azt azonban nem egyáltalán nem javasoljuk, hogy pezsgő helyett mondjuk whiskey-vel vagy vodkával próbáld ki ezt a bongot.

És ezt tudtad?

Így nem lesz rúzsfoltos a poharad!

(via Mashable)

Címlapról ajánljuk

Inkább az ára számít egy terméknek, mint a minősége

Az Auchan szakértői szerint manapság egyre inkább az ár számít, amikor édességet vásárolunk az ünnepekre. A fogyasztói kosárba jellemzően kevesebb termék kerül a tavalyi évekhez képest, és az előre elkészített csomagok és díszkosarak helyett is a vásárlók inkább maguk állítják össze az édességcsomagokat. Egyre népszerűbbek a sajátmárkás és a kimért termékek.

Nosalty

További cikkek

Vendégváró falatok karácsonyra

Talán már ki is küldtük az első meghívásokat a családnak, barátoknak, meg is van a kiválasztott nap, most már csak egy dolog kell: vendégváró falatok karácsonyra. Az alábbi listából válogathatunk sósat, édeset, amit csak szeretnénk.