Mit főzzek ma? Kacsamell-pho, tavaszi tekercs és kókuszkorong a pénteki menü

Pénteken Vietnámot idézzük meg, és milyen jól tesszük: egy kacsamellből készült pholeves az első fogás, ami ráadásul könnyített, gyors verzióban érkezik, a második fogás húsos tavaszi tekercs, a desszert pedig ropogósan puha kókuszkorong.

A mai menü az ázsiai ízek kedvelőinek kedvez majd, próbáld ki mindet, ráadásul a pholeves egy igazán gyors verzió, amibe belefér!

LEVES

Még több levesrecept itt!

FŐÉTEL

Még több tapas itt!

DESSZERT

Még több keksz itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek