Vidd magaddal az uzsid!

Az elmúlt években előtérbe került az egészséges táplálkozás. Ha otthon készítjük az ételeket, legalább – nagyjából – képben leszünk azzal, mit is eszünk valójában.

Compleat uzsonnatáska

Munka után sokan már nem szeretünk pepecselni otthon a másnapi ebéddel, de nem kell, hogy órákig álljunk a konyhában. Ha magunkkal viszünk az irodába egy finom szendvicset és egy remek salátát, úgy is jóllakhatunk.

Egészséges ebéd a strandon is >>

És bár az idő most még mostoha, de ahogy beköszönt a meleg, jobban is fog esni egy hideg ebéd. A szállítással sem gyűlik meg a bajunk, hiszen számtalan helyen beszerezhetünk már egy-egy uzsitároló dobozt. Sőt mutatunk is nektek egy szuper darabot. Mi elsőre beleszerettünk, akár felnőtteknek, akár gyerekeknek csomagolunk benne, megállja a helyét. Nagy kedvence lesz az egész családnak.

Compleat uzsonnatáska

Ez a szilikon uzsonnatáska alkalmas szendvicsek, gyümölcsök, saláták tárolására. Vidám színekben kapható. A Compleat uzsonnatáskák a műanyag ételtartók helytakarékos alternatívája. Használat után, üresen, egyszerűen csak tekerjük össze. Kapható a webshopban!

9 szuper konyhai praktika >>

Compleat uzsonnatáska

Éppen akkora, hogy kényelmesen elfér benne egy szendvics, egy gyümölcs, és akár egy csoki is. Nagyon dizájnos és könnyen tisztítható. Ha a tartó már megvan, jöhet az étel!

Uzsonnára valókat itt találsz >>

Quesadilla 2.

Tortilla, quesadilla, fajitas

Nemcsak latinos sziesztához illenek ezek a remek fogások! Nagyon finomak, gyorsan elkészíthetőek, és kedvünk szerint variálhatóak, így nem fogjuk egyhamar megunni. Hidegen és melegen is ajánljuk őket!

Szendvics

Nincs oly ember, aki ne szeretné a szendvicseket. Mindenkinek megvan a maga favoritja, ha laktatóvá szeretnénk varázsolni, süssünk hozzá finom husit, ha pedig az egészségre is törekszünk, tegyünk bele rengeteg zöldséget.

Saláta

Én megmondom őszintén, hadilábon állok a salátákkal. Valahogy sosem elégszem meg velük, és nem elég izgalmasak a számomra – legyenek bármilyenek. De ha kombináljuk a salátánkat valamilyen más étellel, például köretként kínáljuk, nem lehet kifogás, hogy nem laktunk jól.

Irodába vele, munkahelyi csemegék >>

A rovat korábbi cikkeit itt olvashatjátok >>

Címlapról ajánljuk

További cikkek