Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

A Victoria's Secret szerint ő egy plus-size modell - nem túlzás ez egy kicsit?

Régóta bírálták már a márkát emiatt, de nem enyhültek meg sokáig, most mégis nagy lépésre szánták el magukat.

Tavaly óriási felháborodást keltett Ed Razek, a Victoria’s Secret marketingvezetője, mikor az egyik újságnak azt nyilatkozta, hogy sem plus-size sem pedig transszexuális modellek nem szerepelhetnek a kifutóikon és a kampányaikban. Ez a hozzáállás nagyon rosszat tett a cégnek, nagyon lecsökkentek a bevételeik és a karácsony előtti divatbemutatójuknak – amit a tévé is közvetít – még sosem volt ilyen alacsony a nézettsége. Ezek után még mélyebbre zuhantak és májusban bejelentették, hogy többé nem sugározza egyetlenegy csatorna sem a show-t.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) által megosztott bejegyzés,

Ezek után hatalmas változásra volt szüksége a cégnek. Augusztusban leszerződtették első transznemű modelljüket Valentina Sampaiót, majd bejelentették, hogy a marketingvezetőjük nyugdíjba vonul, többek között botrányos kijelentései miatt. Most pedig itt a következő lépés.

A Victoria’s Secret történetében először szerepel plus-size modell a kampányukban. A 44-es méretű Ali Tate Cutler a Bluebellával együttműködésben készült kollekció reklámanyagában szerepelt együtt a többi angyallal. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Victoria's Secret (@victoriassecret) által megosztott bejegyzés,

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ali Tate (@ali_tate_cutler) által megosztott bejegyzés,

Bár szerintünk is óriási dolog, hogy a csontsovány modellek mellett egy teltkarcsú lány is feltűnik, bár szerintem egy igazi plus-size modell Ashley Graham-nél kezdődik.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ali Tate (@ali_tate_cutler) által megosztott bejegyzés,

Ezeket olvastad már? 

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!