Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ez a szivárványszínű táska sokkal többet tud, mint elsőre gondolnád!

Új FRAKTA táskát dobott piacra az IKEA. A színes táskakollekció legújabb darabja a szivárvány színeiben pompázik, és egy fontos üzenetre hívja fel a figyelmet. 

Az IKEA valószínűleg piacvezető a legjobb minőségű bevásárlózacskók forgalmazásában. A FRAKTA nevű kollekció már évek óta hozza nekünk a vidámabbnál-vidámabb mintájú táskákat. 

A kollekció legújabb darabja ezúttal egy fontos üzenetre szeretné felhívni a figyelmet. Az ikonikus IKEA szatyor most szivárványszínű változatban kerül a boltokba, ezzel készülve a közelgő Pride hónapra, amelyet nemzetközileg júniusban tartanak a világ különböző országaiban. 

Bár itthon még nem kapható a táska, az IKEA Magyarország szintén fontosnak tartja, hogy mindannyian együtt álljunk ki az LMBT+ közösségek támogatása és elfogadása mellett. 

,,Az Ingka Csoportnál hisszük, hogy mindenki megérdemli a tisztességes bánásmódot és az egyenlő lehetőségeket, szexuális irányultságtól vagy nemi identitástól függetlenül. Ezért minden év május 17-én megünnepeljük az IDAHOT-ot, a Nemzetközi Homofóbia, Transzfóbia és Bifóbia Ellenes Világnapot (International Day Against Homophobia, Biphobia And Transphobia), hogy kiálljunk a leszbikus, meleg, biszex, transznemű és az összes szexuális irányultságú és nemi identitású ember jogaiért.
 
Az IDAHOT megünneplése azt jelenti, hogy olyan befogadó munkakörnyezetet akarunk teremteni, ahol minden LMBT+ munkatársunkat örömmel fogadják, tisztelik és elismerik. Azt jelenti, el kell ismernünk, hogy mindenki önmaga lehessen a munkahelyén, és meg kell értetnünk, hogy az LMBT+ befogadás mindannyiunk felelőssége" – írja honlapján az IKEA.
 

A Pride hónap június 1-től június 30-ig tart majd, ebben az időszakban pedig számos az elfogadással és az esélyegyenlőséggel kapcsolatos programon vehetünk részt Magyarországon is, hisze senki nem egyenlő mindaddig, amíg mindenki nem egyenlő! 

EZ IS ÉRDEKELHET: 

Szólj hozzá!

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

agostrafreisch70
agostrafreisch70 Fri, 2019-05-24 08:39

Jo ez, csak nehogy ovoda mellett cipelje valaki.
Milyen szornyu lenne mar, ha a kisdedeket ovodas korban is egymas elfogadasara nevelnenk :(