Véget ért az Ideális reggeli játékunk!

Megosztottad velünk, hogy melyik a kedvenc reggeliző helyed? Ha neked kedvezett a szerencse, megnyerhetted az 5 praktikus, Reisenthel bevásárlótáska egyikét!

{node=138241}

1-1 Reisenthel bevásárlótáskát nyertek:

  • Kóczián Józsefné
  • Bakos Krisztina
  • Molnár András
  • Bodáné Ferencz Katalin
  • Ládi Andrea

A szerencsés nyerteseket e-mailben értesítjük!

Milyen az ideális reggeli? >>

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

„Most arra van szükségem, hogy egy egyszemélyes márkaként is kivirágozzak...

Az egyik első, releváns gasztrosikeremet épp Havas Dórának köszönhetem, az ő indiai vajascsirke-receptje ugyanis nemcsak engem vett le a lábamról, de azokat is, akik utána megkóstolták. A Lila füge szerzőjét a blog indulásakor még csak az elszánt foodie-k és gasztrorajongók ismerték, ma már viszont több mint százezren követik különféle platformokon, és készítik el a receptjeit. Ebben az interjúban többek között arról kérdeztem, hogy vajon van-e olyan egyáltalán, hogy egy gyerek rossz evő, miért van az, hogy a gasztroblogok és szakácskönyvek világában egyértelmű a nőuralom, és mi volt az első étel, amit már a barátai is vele azonosítottak.

KormosLili

További cikkek

Ezért riad fel álmából sok ember éjjel 3-kor

Sok emberrel előfordul, hogy éjjel háromkor egyszer csak felriad álmából. Hogy mi okozza ezt a megmagyarázhatatlan jelenséget? Nem a mellkasunkra fekvő szellemek, sokkal inkább szorongásaink lehetnek a felelősek a kellemetlenségért.