Egy vásár, ahol a design kezdődik - most az ékszereké a főszerep, jön a WAMP!

Régóta tervezed egy új, egyedi karkötő, fülbevaló beszerzését? Íme egy kis ízelítő a most vasárnapi WAMP ékszerkínálatából - akik mellett ezer másik tervező és termék vár!

WAMP Design vásár / Design Hét Budapest 2017

Az idei Design Hét Budapest 2017 programjának keretében a WAMP középpontjában a fiatal kezdő illetve újrakezdő tervezők állnak. Ismerjetek meg ízelítőként néhány fiatal alkotót az ékszerkészítés területéről:

  • Bárdos Anna Budapesti Metropolitan Egyetemen végzett 2015-ben, majd BA márkanév alatt alkotta megegyedi betonékszerekből álló THAT kollekcióját.
  • Kurdi Szilvi idén végzett a MOME formatervezés szakán, de Theia Design márkájával már évek óta részt vesz a WAMP designvásárokon,színes antiallergén ötvözetek és natúr alapanyagok felhasználásával készült ékszereivel.
  • Cser Boglárka Johanna, a MOME mesterszakos hallgatója, kísérletező kedvének köszönhetően a Leanea ékszerek között a réztől kezdve az ezüstön át az aranyig bármit megtalálhatunk, minden darab egyedi és kézzel készült, így arányaiban egyeznek, de még sincs két teljesen egyforma darab.

A hónap tervezője

Októberben a Hónap tervezője: SAPI lett. Szilágyi Sapi még hallgatóként a MOME szervezésében többször kiállított egy-egy WAMP vásáron, ahol nagyon sok pozitív visszajelzést kapott, leggyakrabban talán azt, hogy mennyire eredeti az, amit képviselnek az ékszerei. Ugyanakkor az is igaz, hogy kell némi bátorság, sőt humorérzék ahhoz, hogy valaki viselje az ékszereit, és hosszabb idő kell ahhoz, hogy az emberek megbarátkozzanak velük.

Ékszer és más

A WAMP-on természetesen nem csak ékszerek lesznek, mindenki megtalálhatja a számára legérdekesebb darabokat, legyen az ruha, kiegészítő, lakásdekoráció, fotó, grafika vagy akár gasztronómia.

A WAMP-ról még több információt itt találsz!

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

További cikkek