Óriás változás a Konyhafőnökben: két új zsűritag is érkezett

Nem akármilyen meglepetések és új zsűritagok várnak novemberben minden nézőt a Konyhafőnök új évadában!

Meglepő és izgalmas hírre derült fény az RTL Klub háza táján: Rácz Jenő és Fördős Zé mellé két új, Michelin-csillagos séf csatlakozik a Konyhafőnök új évadához, hogy hozzáértésével és szigorú kritikájával színesítse a műsort.

Balról jobbra: Kaszás Kornél, Rácz Jenő, Fördős Zé és Tóth Szilárd

Kikről is van szó?

Nem másról van szó, mint Tóth Szilárdról, aki a világ 100 legjobb séfje között szerepel a The Best Chef listáján, nem mellesleg pedig a SALT étterem vezetője és társtulajdonosa, illetve Kaszás Kornélról, aki a Babel Budapest vezető séfje.

Más újdonságok is várhatóak

A farmerkötényeken túl ezúttal a piros, a sárga és a zöld színű kötényekért kell, hogy megküzdjenek a versenyzők, a hangulat pedig paprikás lesz:

hosszabb válogatók, új kötényszerzési szabályok, jóval pörgősebb műsor, és súlyos balhék várják a nézőket.

Vajon ki nyeri a tízmillió forintot, és kié lesz a vándorkupa?

A legújabb évad 2024. november 18-tól, hétköznap esténként lesz elérhető az RTL nézői és az RTL+ Premium előfizetői számára.

Forrásunk volt.


Friss híreinkből:

Legújabb receptek

Hagyományos ludaskása

Ősszel és télen gyakran fogyasztunk libát, amely kiváló fehérje-, vas-, B2- és B6-vitaminforrás. Márton-napon pedig még inkább a libahús dukál. A Ludaskása az egyik legnépszerűbb ...

Boróka szirupos mocktail

Az Agárdi Blue Chamelon 0%-os boróka sziruppal szuper alkoholmentes italokat tudunk készíteni. Így, ha nem szeretjük az alkoholt, vezetünk vagy csak úgy kipróbálnánk, akkor itt van két ...

Címlapról ajánljuk

Ez a 4 tipp segít, hogy a legfrissebb húst tudd...

A legtöbben hentesnél, szuper-, hipermarketben vagy a piacon szerzik be a nyers húst. Kevesek mondhatják el magukról, hogy biztosan mindig friss alapanyag kerül az asztalra állattenyésztő ismerős által vagy éppen azért, mert saját maga foglalkozik állattartással. Mi most abban segítünk, hogy mindig a legfrissebb húst tudd választani a pultból.

Nosalty

További cikkek

Ezért nem mindegy, mikor sózol: az állag és az íz...

Ha egy alapanyagot kéne mondanunk, ami tényleg minden ételben ott van, egyértelműen a sóra mutatna a legtöbb ujj. És annak ellenére, hogy alapfűszerünk használatát nem lehet kifejezetten „elrontani”, nem árt, ha figyelünk arra, hogy mit, mikor és hogyan sózunk. Lássuk, mit mond a Napi Tipp!

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...