Üvegdarab lehet ebben a termékben – azonnal visszahívta a Spar

Üvegdarab lehetséges előfordulása miatt a BONDUELLE elővigyázatosságból úgy döntött, hogy visszahívja az alábbi terméket.

A Spar saját oldalán tette közzé az alábbi felhívást, mely szerint üvegdarab lehetséges jelenléte miatt visszahívják a BONDUELLE üveges cékláját.

"Tájékoztatjuk Önöket arról, hogy üvegdarab lehetséges előfordulása miatt a Bonduelle elővigyázatosságból úgy döntött, hogy visszahívja a következő termék egy gyártási tételét a konzerv kategóriában. A visszahívás a BONDUELLE egyéb gyártási tételeit és egyéb termékeit nem érinti.

Az üveg tetejének az oldalán látható: a G 9 337 kezdetű kód, 31/10/2022 lejárati idő.
Csak a jelölt tétel érintett a visszahívásban az értesítés alapján, más tételeknél nem kell figyelembe venni.

Azoknak a fogyasztóknak, akiknél megtalálható még ilyen termék, kérjük ne fogyasszák el. Az érintett termékeket semmisítsék meg vagy vigyék vissza az üzletbe, ahol miután a gyártási számsort ellenőrizték a tető oldalán, a termék eredeti vételárát visszatérítik számára.

További információért forduljon a Bonduelle Vevőszolgálatához: a 06 80 200 503-as telefonszámon hétfőtől 9.00-től 16.00 óráig.

Az okozott kellemetlenségért elnézést kérünk!"

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg a legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon vagy a YouTube-on!

Ezeket olvastad már?

Forrásunk volt.

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

További cikkek