Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Egy unikornistorta miatt jár majd bíróságra ez a nő

Teljesen elrontotta a torta a nő lányának 5. születésnapját. A probléma forrása a borzalmasan kínos szarv kinézete volt az elmondása szerint.

A Facebook és az Instagram korában elég gyorsan kiderül, ha egy szolgáltatóval nem elégedettek a vásárlók. Egyetlen egy poszt, teljes káoszt tud okozni, hiszen ha sokan megosztják, cikkek és híradások is születhetnek belőle. Több esetben történt már ez, és úgy látszik, néhány hely nem tanul mások hibájából.

Alexandra Schroeder a Whipped Bakery nevű cukrászdában tartotta lánya ötödik születésnapját, mondván így nem kell neki bajlódnia a főzéssel és a takarítással. Az anyuka természetesen egy tortát is rendelt, a most nagyon népszerű unikornis formájúra esett a választása, az azonban egyáltalán nem hasonlított arra, amit megrendelt, de mással is akadtak problémái.

A nő állítása szerint a buli előtt szerette volna megnézni a tortát, de azt mondták a cukrászdában, hogy még nincsen kész. A buli közepén sikerült feltálalni a sütit, de így is hatalmas csalódást okozott, hiszen rendezetlen volt. „A szarv olyan zavarba ejtő alakban állt ki a tortából” – mondta az anyuka a WILX10 hírportálnak.

Ezt a cukrászda már nem hagyta szó nélkül és képeket tett közzé a saját Facebook-oldalukon, amin bemutatták, mekkora kupit hagytak Alexandra vendégei. Azóta ezeket már eltüntették a közösségi média felületükről. Ráadásul azt állítja a hely, hogy Alexandrának még tartozása van feléjük, de ennek tényét teljesen elutasítja az anyuka.

A cukrászda a média megkeresésére nem válaszolt, annyit azért közöltek, hogy bíróságra viszik a torta ügyét.

Ezeket olvastad már? 

via 

Címlapkép: iStock

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!